HITNOOO-Izostanak menstruacije i klomifen

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

mejvis
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 13, 2008 11:30 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mejvis »

Najbitnije je da se ti opustiš, a moguće i da će sa progesteronom ciklus da ti se uredi. Samo molim te nemoj više piti klomifen pre nego što uradiš HSG i spermogram! To je bitno zbog svega onoga što sam ti već objasnila.
Meni je takva frka, ne mogu ti objasniti. Nisam još dobila, 29.d.c., prvi ciklus bez klomifena. Inače su moji ciklusi neredovni pa to ne mora ništa da znači. Ali sa druge strane klomifen ostaje u telu i nekoliko meseci pa bi prvi ciklus posle njega trebalo da bude tačan!? Ko će ga znati....
Ko luda sam, čak sam danas na poslu umišljala da mi je muka, na nervnoj bazi....preznojavam se kao da sedim na iglama, ma užas....
Test nisam radila, planirala sam da vadim krv tek u ponedeljak- 32 d.c. ako ne dobijem do tada. Već sada bi sigurno pokazalo, ali ne smem, plašim se...da se ne razočaram....lepše mi je da sedim ovako u neizvesnosti.
Bilo je već 8 negativnih bebi rapid testova....mnogo je!

Pozdrav i piši!
Odgovori