Hitnooo...Da li je to istina???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Evanescence
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 08, 2008 12:13 am

Hitnooo...Da li je to istina???

Post od Evanescence »

Eh ovako...Do sada sam s deckom koristila kondome...Ali sada bih kao kontracepciju zeljela koristiti pilule...Ali mi je moja prijateljica rekla da se od njih deblja...Da li je to istina???
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

posavetuj se sa ginekologom,ne uzimaj pilule na svoju ruku...razlicite vrste pilula postoje zato sto svakoj zeni odgovaraju odredjene....govorim ti to iz licnog iskustva....
neka ti neko strucniji objasni detaljnije!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

To je individualno, ali vecina devojaka se malko ugoji!

Ali nikako nije 100% istina da cesh se o dtoga ugojiti!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Jelena88
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Avg 14, 2008 2:51 pm

Post od Jelena88 »

Slazem se da treba da se posavetujes sa ginekologom oko uzimanja pilula.

Takodje se slazem da svaka devojka razlicito podnosi pilule. Osim toga, postoje razne vrste pilula, ako ti jedne ne odgovaraju, mozda neke druge hoce.

Ja sam, na primer, pila Diane 35 dva meseca i uzasno sam ih podnela - bila sam jako razdrazljiva, naduta (zadrzavala sam vodu sto i jeste najcesci razlog gojenja devojaka/zena koje su na piluli), dobila candidu...

Presla sam na Yasmin a apsolutno ga ne osecam! Plus, on ima tu neku komponentu bas za izbacivanje vode.

Ni od jednih ni od drugih se nisam ugojila.
ring
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 3:00 pm

Post od ring »

ja sam od onih cura sto su protiv hormonsku kontracepciju
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Post od Fimka »

Ako ti dr prepiše odgovarajuću dozu i vrstu pilula neće ti se desiti ništa nepoželjno :wink:
Slika
anapet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 4:01 pm

Post od anapet »

ja bih ti savetovala da pre koriscenja pilula odes na pregled dojki, jer to skoro nijedan ginekolog ne uradi a svakako treba.
Odgovori