hitno mi treba prevod!!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

hitno mi treba prevod!!!!

Post od sandla »

Nije za mene nego za moju 19-godisnju drugaricu koja lezi na ginekologiji jer je 37-38 nedelja TRUDNOCE a beba joj je kazu mala oko 2400...
A naravno nece da joj kazu nista a kamoli sta ovo znaci ...

CELLS MAY INCLUDE LESS TREQUENTLY OCCURRING AND RARE CELLS CORRELATING TO MONOCYTES, EOSINOPHILS, BASOPHILS, BLASTS AND OTHER PRECURSOR WHITE CELLS

molim vas da mi sto pre odgovorite... hvala
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandla »

:(
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

Potrazi preko google englesko-srpski rijecnik,dok ti se ne javi ovdje netko ko poznaje engleski dovoljno dobro da sve to prevede.
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Nije mi baš najjasnije ali recimo da piše "Među ćelijama se mogu naći ćelije koje se ređe ili retko pojavljuju, u vezi sa monocitima, eozinofilima, bazofilima, blastima i drugim prekursorima belih krvnih zrnaca".

Bela krvna zrnca su leukociti a monociti, eozinofili i bazofili su tipovi leukocita. Ne znam iz kog je konteksta ovo izvučeno.
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandla »

hvala jeste to taj prevod, prevela mi ga je nocas sestra... a devojka se sinoc u 23h carskim rezom porodila i rodila zdravu devojcicu od 3kg... Hvala svima koji su odgovorili i tebi CAT :D
Odgovori