hitno!!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
steva tadija tasic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 27, 2011 4:47 pm

hitno!!!!

Post od steva tadija tasic »

Imao sam sex sa devojkom,danas,i osecao sam da cu da svrsim,i neposredno pre toga sam ga izvadio i svrsio sam pored vagine na cebetu.Onda sam to prekrio jorganom,i onda sam ga obrisao istim tim jorganom,i opet sam nastavio sa sexom.Zanima me da li postoji mogucnost da je neki spermatozid ostao unutra ???Ako postoji mala mogucnost da zatrudni na koji nacin mozemo da sprecimo trudnocu ?Izvinjavam se ako sam previse vulgaran ali hitno mi je !!MOLIM VAS ODGOVORITE MI STO PRE !!! :o :o :o :cry:
Korisnikov avatar
draganstojicevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 26, 2011 3:40 pm
Kontakt:

Re: hitno!!!!

Post od draganstojicevic »

Postovani, svaki nezasticeni seksualni odnos povezan je sa verovatnocom zaceca od oko 25%. Ova verovatnoca je povecana kod slujaceva poput Vaseg, ali to ne mora da znaci da je Vasa partnertka ostala u drugom stanju. Jedina kontraceptivna zastita nakon odnosa je pilula za dan posle koja pruza odredjeni stepen zastite, ali ima i svoje nezeljene efekte.
Najbolja konracepcija za muskarce je kondom koji pruza zastitu ne samo od trudnoce, nego sto je i vaznije od seksualno prenosivih bolesti.
Dr med. Dragan Stojicevic
www.* REKLAMA *
steva tadija tasic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 27, 2011 4:47 pm

Post od steva tadija tasic »

Kazite mi koje pilule da joj kupim i koje nisu toliko stetne za organizam?!
Odgovorite mi sto pre, molim vas hhitno mi je! :( :o :roll:
Korisnikov avatar
draganstojicevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 26, 2011 3:40 pm
Kontakt:

Post od draganstojicevic »

Najbolje pitajte farmaceuta, ukoliko zelite poskoitalnu kontracepciju
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Svaka tableta za dan posle je veliki sok za zenski organizam. To nisu bombone, a ako je devojka jos i mlada (a pretpostavljam da jeste, jer po stepenu neobavestenosti pretpostavljam da nemate pojma sta i kako funkcionise) stvarno nije dobra solucija.
Ako je devojka bila u neplodnim danima sanse za trudnocu su minimalne, ako nije, treba da ode sto pre kod lekara.
A ti bi trebalo da znas da sperme ima dovoljno za oplodnju i u predsemenoj tecnosti! A ovako kako si ti mislio da si to "obrisao" je potpuna neodgovornost, sta mislis koliko je spermica jos ostalo u kanalima??? I da si se oprao bilo bi ih jos dovoljno, ali mislim obrisao sam pa nastavio dalje.....strasno!
Ako ste vec poceli sa seksualnim zivotom, bar danas je lako da se sedne za kompjuter i informise se kako to sve funkcionise.
Odgovori