Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
joj... pomagajte... ne znam shta da radim.
kasni mi 5 dana (mada mi nije bash redovna) ali nikad mi nije kasnilo ovoliko. koji KUCNI test za trudnocu je najpouzdaniji.... inache nemam nekih simptoma ali ipak, ni oni nisu obavezni.... ...
Možeš slobodno da iskoristiš Babyrapid, test traku za rano otkrivanje trudnoće i koliko znam prilično je pouzdan. Pharmanova ga proizvodi.
Sve najbolje
Ljudi opet ja nemojte BABYRAPID ne pouzdan je u potpunosti,Pharmanova ga uvozi i prepakiva,a da vam ne pricam kako pakovanja stoje bez ambalaze u kesama napolju.Najbolji je HCG test u laboratoriji.POzdrav
Marija M. napisao:Ljudi opet ja nemojte BABYRAPID ne pouzdan je u potpunosti,Pharmanova ga uvozi i prepakiva,a da vam ne pricam kako pakovanja stoje bez ambalaze u kesama napolju.Najbolji je HCG test u laboratoriji.POzdrav
vala ja moj čuvam za uspomenu
Sasvim pouzdano utvrdio ono što u početku ni doktorica nije mogla.
rezultati hvala bogu NISAM TRUDNA... al za svaki sluchaj radicu onaj bb test za koji dan ako ne dobijem.. chula sam razne priche za babyrapid pa onda nisam neshto najsigurnija.... ljubim vas sve