HITNO

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
maja2102
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 30, 2007 5:12 pm

HITNO

Post od maja2102 »

joj... pomagajte... ne znam shta da radim.
kasni mi 5 dana (mada mi nije bash redovna) ali nikad mi nije kasnilo ovoliko. koji KUCNI test za trudnocu je najpouzdaniji.... inache nemam nekih simptoma ali ipak, ni oni nisu obavezni.... :roll: ...
Ksenija72
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 3:28 pm

Post od Ksenija72 »

Možeš slobodno da iskoristiš Babyrapid, test traku za rano otkrivanje trudnoće i koliko znam prilično je pouzdan. Pharmanova ga proizvodi.
Sve najbolje
Marija M.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Marija M. »

Ljudi opet ja nemojte BABYRAPID ne pouzdan je u potpunosti,Pharmanova ga uvozi i prepakiva,a da vam ne pricam kako pakovanja stoje bez ambalaze u kesama napolju.Najbolji je HCG test u laboratoriji.POzdrav :wink:
maja2102
Novi član
Novi član

Post od maja2102 »

hvala ksenija.... qpila sam babyrapid i bb test.. za svaki sluchaj dva... sutra uitru ga radim... pozdrav i tebi marija i HVALA
123456
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 26, 2007 7:15 pm

Post od 123456 »

i, kakvi su rezultati
neverending
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am

Post od neverending »

Marija M. napisao:Ljudi opet ja nemojte BABYRAPID ne pouzdan je u potpunosti,Pharmanova ga uvozi i prepakiva,a da vam ne pricam kako pakovanja stoje bez ambalaze u kesama napolju.Najbolji je HCG test u laboratoriji.POzdrav :wink:
vala ja moj čuvam za uspomenu :lol:
Sasvim pouzdano utvrdio ono što u početku ni doktorica nije mogla. :wink:
maja2102
Novi član
Novi član

Post od maja2102 »

rezultati hvala bogu NISAM TRUDNA... al za svaki sluchaj radicu onaj bb test za koji dan ako ne dobijem.. chula sam razne priche za babyrapid pa onda nisam neshto najsigurnija.... ljubim vas sve
Ksenija72
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 3:28 pm

Post od Ksenija72 »

'Ajd, pa sledeći put pamet u glavu i kondom u ruke :wink:
Odgovori