Zdravo
Za strucna lica i sve one kojima se desilo nesto slicno:
Prvo, nasao sam slicnu temu na ovom forumu, ali u njoj nema nekih konkretnih odgovora i dosta je stara pa sam otvorio novu, a i treba mi hitan odgovor.
Imao sam odnos sa svojom devojkom prosle veceri, sa kondomom, i sve je bilo uredu. Svrsio sam u njoj po prvi put (u kondomu naravno), kada sam ga izvadio i kada sam skinuo kondom, vezao ga sve je delovalo uredu,i kolicina `tecnosti u spermiku (kapici na vrhu ili kako se vec zove) je bila u kolicini kao i obicno,i potom spustio sam kondom na pod. E sad, posle izvesnog vremena kada smo se razisli, kada sam cistio sobu i uzeo kondom da ga bacam, kao po obicaju uzeo sam da proverim jos jednom, prstima spustio svu unutranjost do dna i tada primetio da je na jednom delu sasvim mala rupica kroz koju je pod pritiskom pocela da curi sperma. Znam kako izgleda kada pukne kondom i znam da se rasveta, ali ovo mi se nikada nije desilo i pitanje je KOLIKO JE RIZICNO U OVOM SLUCAJU DA DEVOJKA ZADRUDNI ?? Dodacu jos da je par dana od kako joj je prestala men..otprilike 5/6. Da li da hitno uzmemo i popije POSTINOR,ili ipak nije toliko kriticno, (posto sam citao i da je postinor jako stetan ili moze da bude),a s`truge strane ne bih ni njoj da stvaram paniku ako ovo po strucnom misljenju i nije toliko rizicna situacija!
Nadam se hitnom odgovoru i unapred hvala!! Izvinjavam se na opsirnosti...
Hitno .... (rupica na kondomu)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 31, 2010 11:11 am