Evo ovako da objasnim moj problem. Zaista bi mi hitno trebao odgovor jer mi je vrlo vazno da li je devojka kojim slucajem zatrudnela ili ne.
Pre tri nedelje sam sa devojkom imao neku vrstu "seksualnog odnosa", ako to uopste moze da se tako nazove, usao sam penisom u vaginu do otprilike 3-4 santimetara, dakle samo glavicem i izvukao ga odmah nakon toga. Nisam ejakulirao unutar vagine. ali nisam stavio kondom. Devojka je NEVINA, dakle himen jos nije pukao. Ovo smo radili dan nakon zavrsetka menstruacije.
Proslo je tri nedelje zeleli smo da ponovo probamo da imamo seksualni odnos. Menstruacija joj kasni, ali mi je rekla da joj je i ranije kasnila. Ona jos uvek nevina i kada sam prvi put izvrsio penetraciju naglo, zaboleo je himen i odmah sam izvukao penis. Nakon malo smirivanja i razgovora, pokusao sam ponovo, ovog puta polako bez ikakve zurbe i nisam zeleo da probijem himen dakle usao sam par santimetara u vaginu i izvukao nakon nekoliko puta jer cim sam video grimasu na licu kao da oseca bolove izvukao penis iz vagine i prestao. 4 puta sam tako izvrsio penetraciju i izvukao penis. Krvarenja nije bilo nakon toga, niti je bilo krvi na penisu. Nakon cega je ona par puta proverila prstima i nikakvu krv nismo nasli, znaci nije doslo do cepanja himena.
E sada dva puta kada sam izvrsio penetraciju sam koristio kondom, a onda druga dva puta nisam koristio kondom, ali NISAM EJAKULIRAO unutar vagine uopste.
Sledeci dan sam se uplasio da je mozda odredjeni deo semene tecnosti ostao unutar vagine nekim slucajem, i na zajednicki dogovor, ona je uzela postinor 2 tablete, jednu nakon otprilike 13 sati od "seksualnog odnosa"(smatram da ga ustvari nije ni bilo), i sledecu nakon 12 sati.
Mene sad naravno interesuje da li postoji mogucnost da je doslo do neke trudnoce nekim slucajem? bez obzira na to sto himen nije pocepan i da li bolje da ode i odradi teskove kod ginekologa?
HITNO!!!! potreban mi je savet
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Postinor tablete nisu bombone!!!! i pre nego sto ih devojka uzme, trebali bi ste malo sa nekim strucnijim da se posavetujete.
Ukoliko vam je vec tolika frka pamet u glavu i koristite stalno kondom ili neka devojka ode kod lekara po pilule. (ako hoce da bude sexualno aktivna ne treba da se plasi i odlaze odlazak ginekologu)
Za test se slazem, najbolje bi bilo da ga uradite i to sto pre, ne zato sto mislim da je devojka trudna, vec da biste skinuli tu psihicku presiju sa sebe.
A sanse su zaista bar ovako kako si opisao - minimalne.
Ukoliko vam je vec tolika frka pamet u glavu i koristite stalno kondom ili neka devojka ode kod lekara po pilule. (ako hoce da bude sexualno aktivna ne treba da se plasi i odlaze odlazak ginekologu)
Za test se slazem, najbolje bi bilo da ga uradite i to sto pre, ne zato sto mislim da je devojka trudna, vec da biste skinuli tu psihicku presiju sa sebe.
A sanse su zaista bar ovako kako si opisao - minimalne.
sve, sve... ali ovo...blackboy napisao:ja sam se pogresno izrazio, proverila je sama da li je himen probijen i uverila se da jos nije,

dobro, covece, mozes li da mi objasnis tu njenu naucnu metodu i da li se je ti mozda savetovao kako da pregleda himen??!!
koliko gluposti ovde moze da se procita...nemam reci.