hitno potreban odgovor!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
hitno potreban odgovor!!
pre tri meseca na ginekoloskom pregledu sve je bilo dobro osim toga sto mi je doktor rekao da imam gljivice i prepisao cansen vaginalete....to nije urodilo plodom vec je cini mi se postalo gore...samoinicijativno sam ponovila terapiju canesten kremom i sada je drugi dan kako je koristim, medj. pojavila se sukrvica, u vidu zice ne znam kako drugacije da je opisem,kao koncic crveni..zanima me da li je to od kreme ili sam mozda aplikatorom mozda povredila sebe ili je to nesto ozbiljnije?! 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 24, 2006 11:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Mina,ostavi se duso samolecenja!Vidis kako samu sebe nasekiras.Idi opet kod doktora,mozda je potrebno da uradi jos neke pretrage ili da promeni terapiju.Kako sam i sama kao mladja stalno imala problema sa gljivicama,te III grupa,te VI,moja doktorka i ja,posto smo isprobale sve moguce vaginalete i samo na kratko uspevale da saniramo problem,odlucile smo da pokusamo nekim alternativnim metodama,i USPELE!Ja vec godinama nemam tih dosadnih problema,a kljuc lezi u, verovala ili ne, acidofilnom jogurtu.Dovoljno je da kupis sterilan spric,malo veci,i da svakog dana njime uneses po od prilike 50ml jogurta.Postupak je malo neobican,vodi racuna da se ne povredis spricem,i sve to radi u lezecem polozaju.Posle svakog unosenja sacekaj par minuta.Naravno,deo jogurta ce iscureti odmah,zato budi strpljiva dok ne uvezbas kako da ga zadrzis u sebi.Nakon procedure,normalno,tusiranje,i eventualno dnevni ulozak za slucaj da se malo jogurta zadrzalo u vagini.Istovremeno sa ovom procedurom takodje pij perlice belog luka,ili ako mozes, jedi u izvornom obliku.On ce ti pojacati imunitet,jer se gljivice obicno javljaju prilikom pada imuniteta.Moras prvenstveno pronaci uzrok pojave gljivica(psihicka napetost,pad imunitete,antibiotici,problem kod partnere,idt) da bi ih se najlakse otarasila, tj. smanjila njihov nivo.Necu te podsecati na higijenu i upotrebu kondoma,nisi mala.Da,setih se-manje slatkisa(ionako kvare zubice),umesto raznih kiselih sapuna(gljivice prosto obozavaju kiselu sredinu) koristi rastvor sode bikarbone ili neki blagi sapun za intimnu negu.I bez nerviranja,sve se to da srediti!Javi rezultate.