HITNO POTREBAN ODGOVOR

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
bubbicaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 07, 2012 3:50 pm

HITNO POTREBAN ODGOVOR

Post od bubbicaa »

Prilikom UZ ustanovljeno mi je da imam cistu na jajniku koja je dimenzija 48x42mm i dobila sam kao terapiju da pijem Orgametril tablete 2x dnevno 12 dana i posle toga kada dobijem da uzmem Chymoral 4 dana dok krvarim. Prosli mesec sam dobila 30-og menstruaciju i onda usled tih lekova desilo mi se nesto neocekivano 17-od ovog meseca citala sam da se ne moze zatrudneti ako imam cistu i ja i decko smo se opustili tog dana, ali sada kada sam dobila menstruacija mi je jako slaba samo je drugi dan islo da kazem koliko toliko normalno sad je vec cetvrti dan i samo se malo pokaze. Zanima me da li postoji mogucsnost da sam trudna? Jer sam citala da kada je menstruacija mala verovatno se radi o trudnoci a ja predpostavljam da sam morala dobiti zbog prestanka tableta, inace su mi menstruacije jako obilne. Molim Vas pomagajte!
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: HITNO POTREBAN ODGOVOR

Post od Zli doktor »

bubbicaa napisao:Prilikom UZ ustanovljeno mi je da imam cistu na jajniku koja je dimenzija 48x42mm i dobila sam kao terapiju da pijem Orgametril tablete 2x dnevno 12 dana i posle toga kada dobijem da uzmem Chymoral 4 dana dok krvarim. Prosli mesec sam dobila 30-og menstruaciju i onda usled tih lekova desilo mi se nesto neocekivano 17-od ovog meseca citala sam da se ne moze zatrudneti ako imam cistu i ja i decko smo se opustili tog dana, ali sada kada sam dobila menstruacija mi je jako slaba samo je drugi dan islo da kazem koliko toliko normalno sad je vec cetvrti dan i samo se malo pokaze. Zanima me da li postoji mogucsnost da sam trudna? Jer sam citala da kada je menstruacija mala verovatno se radi o trudnoci a ja predpostavljam da sam morala dobiti zbog prestanka tableta, inace su mi menstruacije jako obilne. Molim Vas pomagajte!
Uradite b-HCG iz krvi
bubbicaa
Novi član
Novi član

Post od bubbicaa »

Kakve su sanse da budem trudna? Uradicu test iz apoteke ovih dana ali me zanima ako i jesam da li bi smetalo sto sam pila ove lekove?
bukipavle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 11:07 pm

Post od bukipavle »

ti resi taj problem sa cistama,lako ce beba da dodje posle,nije igra da te ciste imas,mani se tih lekova,evo ti broj doktorke a ujedno i menadzera FLP firme koja ima proizvode Aloje Vere ali ORIGINAL,ne mogu se naci ni kupiti po apotekama,terapijom od 3 meseca se resavas tih cista i mirna si.
bubbicaa
Novi član
Novi član

Post od bubbicaa »

Opet sam jako zabrinuta. Posle orgametrila koji sam pila mesec dana dobila sam 27.12 kada sam i trebala u normalnim uslovima, ali od 11.01 pa i sada krvarim nesto po malo. Ne znam zbog cega je to da li zbog lekova ili je razlog veci a ja sam n odmoru pa ne znam da li je to nesto ozbiljno sto zahteva da se vratim kuci i odem kod doktora ili smem da sacekam do kraja meseca?
sasakrki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2013 1:01 am

Post od sasakrki »

Hitno potreban odgovor!!!!!!!
moja nzena ima ul.kolitis, sada je u drugom stanju doktor joj je ukinuo svu terapiju ali ona je sve gore i gore, gubi na tezini,noge otecene,oci krvavi,boli je celo telo i kosti jedva hoda.Ima 7stolica dnevno uglavnom krvavih, zadnju terapiju je pila 5-asa i pronizon i nikada nije imala problem. bili smo kod doktora a on nam je reko da nam je bog na pomoc. molim vas pomozite ili bar recite dali sme da pije bar ovu teraqpiju
bukipavle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 11:07 pm

Post od bukipavle »

poslala sam ti odgovor u privatnoj poruci,pogledaj u primljene poruke na forumu
Odgovori