Hitno pomoc!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
tvoky
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 04, 2006 9:45 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Hitno pomoc!

Post od tvoky »

Pijem Logest vec mesecima, i to uvek oko 13:30,svakog dana...medjutim juce sam zaboravila da ga popijem na vreme ,vec negde oko pola jedan nocas,umedjuvremenu sam imala odnos sa deckom.Da li postoji sansa da sam ostala u drugom stanju?juce mi je bio tek treci dan ciklusa,tj.menstruacija mi je prestala u cetvrtak.U uputstvu za Logest pise da ukoliko se zakasni sa tabletom vise od 12 sati od uobicajenog vremena uzimanja zastita prestaje,a ja sam zakasnila 11 sati.Ipak se brinem,pa jel moze neko da pomogne sa pouzdanim odgovorom?
tvoky
Novi član
Novi član

Neko...?

Post od tvoky »

Da li bi,molim vas mogao da mi odgovori dr Pedja ili neki drugi doktor da li ima razloga za brigu,tj.jel da upotrebim pilule "dan posle",ili ne?Kada mogu da uradim test na trudnocu a da on bude relativno pouzdan-da ne bude prerano,mislim na onaj iz apoteke,i sta ako onda bude prekasno za pomenute pilule...Ovde je faktor vreme jako bitan,zar niko ne moze da pomogne?
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm

Post od PedjaDj »

"U uputstvu za Logest pise da ukoliko se zakasni sa tabletom vise od 12 sati od uobicajenog vremena uzimanja zastita prestaje,a ja sam zakasnila 11 sati"
Sa ovakvom panikom nema uživanja! Opustite se pa sve je u redu. Nastavite da pijete redovno tabletice.
Što ne iskoristite mobilni telefon, podesite ga da vas svakog dana podseti da uzmete tableticu, ako ste zaboravni? :wink:
Samo opušteno
Pozdrav Dr Peđa
tvoky
Novi član
Novi član

Post od tvoky »

Hvala puno :D
Odgovori