HITNO PITANJE ZA DR.PRESETNIK

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
katmandu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 10:36 pm

HITNO PITANJE ZA DR.PRESETNIK

Post od katmandu »

POSTOVANA DOKTORKA PREKJUCE STE MI DALI ODGOVOR NA MOJE PITANJE I JAKO SAM VAM ZAHVALNA ALI VAS MOLIM DA MI SAMO JOS ODGOVORITE DALI MOGU SAMA NA SVOJU RUKU DA KORISITIM KLOMIFEN I KAKO ILI JE POTREBNO PREDHODNO URADITI HORMONSKU SLIKU ZA KOJU SAM CULA DA SE RADI DRUGI DAN MENSTRUACIJE.STA
TREBA DA MI POKAZE REZULTAT DA BIH ZNALA DALI DA KORISTIM KLOMIFEN. PUNO HVALA IRINA
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od admin »

Irina, zasto uvek otvarate novu diskusiju?
Bilo bi daleko lakse a i brze bi dobili odgovor da sva pitanja na istu temu postavljate u okviru iste diskusije, koristeci opciju "odgovori".
katmandu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 10:36 pm

Post od katmandu »

zzstvarno se izvinjavam ali nisam znala posto mi je to prvi put da sam se prikljucila.Nisam znala da ce doktorka videti jos jedno pitanje.Jos jednom izvinjenje.
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Presetnik »

Koriscenje Klomifena ili hormonalne terapije, ne moze bez konsultacije tj. nakon pregleda kod nadleznog ginekologa. Ne radi se o bezazlenim pilulama- lilulama, koje se mogu koristiti , kada nekom padne napamet, da ce mu resiti problem.
Upotreba tako ozbiljnih lekova, moze da dovede do ozbiljnih problema. Prim. Dr lj.Presetnik
Odgovori