hitno! ovula naboti

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
tomic7777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2008 4:53 pm

hitno! ovula naboti

Post od tomic7777 »

šta je ovula naboti i koliko je opasna? molim hitan odgovor!
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Koliko ja znam, to je cista koja se napravi kada sluzna zlezda grlica materice ne fukcionise kako treba. Ne znam detaljnije da objasnim...
tomic7777
Novi član
Novi član

Post od tomic7777 »

Majmunche napisao:Koliko ja znam, to je cista koja se napravi kada sluzna zlezda grlica materice ne fukcionise kako treba. Ne znam detaljnije da objasnim...
Znate li može li posle njenog uklanjana da dodje do komplikacija, ili recidiva? Sutra idem na uklanjanje, a imam 30 godina i još nisam radjala, pa me je strah.
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Ne znam zaista mnogo o tome, pitajte tog lekara kod koga idete... a mozda se i ovde neko javi sa vise informacija. Srecno!
Chiara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:12 pm

Post od Chiara »

Pa i ja sam procitala na nalazu ovula naboti, ali mi doktor uopste nije posebno skenuo paznju na to, cak nije ni prokomentarisao...
tomic7777
Novi član
Novi član

Post od tomic7777 »

vidiš, ja sam imala 3 komada. išla sam na spaljivanje, na živo, bez anestezije,i bilo je...da ti ne pričam. njije ništa opasno, ali moraš to i ti da središ jer može da bude preteča raznih bolesti, pa i malignih.
Odgovori