HITNO-odlaganje ciklusa zbog operacije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
DraganicaN
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 10:00 pm

HITNO-odlaganje ciklusa zbog operacije

Post od DraganicaN »

U junu mi je zakazana histero i celioskopia kod Prof. Vasiljevica u NFrontu.Kako ne dobijam bas redovno sracunala sam i zakazala za 18.9.Ali eto baksuza-ovog meseca sam dobila tek 34og dana/cak se ponadala da sam trudna/PROBLEM je sto sad ne znam kad cu opet da dobijem!!!
Prof. je tesko naci a i nisam iz Bg.U bolnici su mi rekli da je najbolje da uzmem nesto za odlaganje ciklusa kako mi ne bi otkazali operaciju.
Pitanje-sta da uzmem i kog dana ciklusa??

molim sve koji nesto znaju da mi jave!!
Dovoljno je stresno i samo sakupljanje papira za oper. a od ovog problema me vec danima boli glava!
Hvala svima unapred
tja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 07, 2009 4:39 pm

Re: HITNO-odlaganje ciklusa zbog operacije

Post od tja »

DraganicaN napisao:U junu mi je zakazana histero i celioskopia kod Prof. Vasiljevica u NFrontu.Kako ne dobijam bas redovno sracunala sam i zakazala za 18.9.Ali eto baksuza-ovog meseca sam dobila tek 34og dana/cak se ponadala da sam trudna/PROBLEM je sto sad ne znam kad cu opet da dobijem!!!
Prof. je tesko naci a i nisam iz Bg.U bolnici su mi rekli da je najbolje da uzmem nesto za odlaganje ciklusa kako mi ne bi otkazali operaciju.
Pitanje-sta da uzmem i kog dana ciklusa??

molim sve koji nesto znaju da mi jave!!
Dovoljno je stresno i samo sakupljanje papira za oper. a od ovog problema me vec danima boli glava!
Hvala svima unapred
najbolje je da odes kod ginekologa, meni je moj io dao organometril
Odgovori