Hitno!!! Nesvestica,povracanje,jaki grcevi,krvarenje!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
AleksandraMagnna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 26, 2013 9:07 pm

Hitno!!! Nesvestica,povracanje,jaki grcevi,krvarenje!

Post od AleksandraMagnna »

Postovani...
Hitno mi treba Vasa pomoc/savet.
Naime,ciklus je trebao da mi pocne 23.3. medjutim 25.3. u jutarnjim casovima sam se probudila sa jakim bolovima/grcevima u predelu jajnika ,takodje sam i krvarila. Bol je na trenutak prestao i shvatila sam da su to menstrualni bolovi. Za manje od pola sata krenuli su sve jaci bolovi ali sa sitnim pauzama . Jednog trenutka sam krenula da se gusim i da me okrece jaka nesvestica i izgubila sam kontrolu nad sobom. Moji su me polivali vodom ali nije mi bivalo bolje ,sve sam cula ali nista nisam videla . Intenzitet bola je bio sve jaci, srce mi je sporo i jako kucalo , ubrzo nakon toga sam krenula da povracam . Otisla sam kod lekara , dali su mi dve injekcije i bol je prestao . Prepisali su mi brufen da pijem .
Elem, pre tri nedelje , imala sam odnos sa deckom , bez zastite i postoji mogucnost da se desila mala greska ( misli da je pustio svoje seme u mene). Nismo uradili test za trudnocu, smatrajuci da je sve to bilo pricinjavanje, i bili smo sigurni da nije kada sam 25.3. dobila.
Citala sam na mnogim sajtovima da su to mozda simptomi upale jajnika, da postoje i tako jaki menstrualni bolovi, ili cak da je pobacaj u pitanju.
Iako pijem brufen , jako mi je lose , malaksala sam , imam glavobolju , bolove u levom delu stomaka i ponekad osecam pulsiranje ili veliku nadutost.
S' toga Vas molim da mi pomognete svojim savetom,i da mi ukazete na ono sta je u stvari.

Unapred hvala
mukica3
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2012 4:38 pm

Re: Hitno!!! Nesvestica,povracanje,jaki grcevi,krvarenje!

Post od mukica3 »

Da li ti je neko uradio ultra zvuk jajnika ili abdomena.
Zasto neodes kod lekara I neproveris sve jednim pregledom I jajnike I abdomen I trudnocu.

Ako neces da cekas idi kod privatnog lekara neverujme da je ultra zvuk preterano skup.

Tako jake bolove da imas odjednom zbog menstruacije da padas u nesvest mala je verovatnoca.

Moj saver TI je idi na ultra zvuk
AleksandraMagnna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 26, 2013 9:07 pm

Re: Hitno!!! Nesvestica,povracanje,jaki grcevi,krvarenje!

Post od AleksandraMagnna »

Prvo, hvala ti puno na savetu.

Evo sto sam primetila neposredno pre dolaska na sajt. Menstruacija je slabija no obicno, i sve mi se vise cini da to nije menstruacija. plasim se da je mozda pobacaj. malaksala sam jako, i videcu vec koliko sutra da zakazem ultra zvuk. Hvala jos jednom, veliko hvala!
Odgovori