Hitno!Hitno!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Hitno!Hitno!
Malopre sam osetila jake bolove kao u materici,jajnicima kao grceve,pojacaju se pri pomeranju. Inace danas ceo dan imam temperaturu 37,3 ili 37,2.Poslednji ciklus je bio 13. januara, nemam redovne menstruacije. Sta bi to moglo da bude. Molim bilo kakav odgovor, mnogo sam uplasena , moji su na zimovanju ne znam sta da radim. Imam 20,5 godina.
Nemam nikakvih simtoma kao da cu dobiti, mozda malo osetljive grudi, ali malo!Sinoc sam imala odnos, a pre toga poslednji put 8. dan prethodnog ciklusa tacnije 20. januara.Imam bas neredovne menstruacije. pre ovoga sam imala izazvanu menstruaciju PRIMOULT-NOROM 13. decembra pa onda 13. januara prirodno. Pre ciklusa u decembru nisam dobila 11 meseci.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Meni se desava da imam i temperaturu, i glavobolje, nekada mi 2 dana pre pocetka curi i krv iz nosa. Nekada imam grceve, nekada tupi bol u donjem stomaku par dana pre dobijanja. Mozda si se malo prehladila(isla bosa, golog stomaka...) pa tako sada reagujes, mozda ce te zbog toga ovaj put boleti stomak vise nego obicno(ako te inace boli kad dobijes, ili ce te boleti malo ako te inace ne boli).
Ako bi te smirilo kupi test,ali mislim da nema potrebe.
Nadam se da ce se ovog puta zavrsiti sve kako treba, a u buduce,kad vec znas da su ti ciklusi neredovni,nemoj sebi da pravis ovakve traume i da se stresas zarad kratkog zadovoljstva, u prevodu koristi kondome koji ce te zastititi ne samo od nezeljene trudnoce, vec i od raznih polno prenosivih bolesti.
Pozdrav, drzim ti fige da sve bude ok.
Pisi kako ti je i sta se desava.
Ako bi te smirilo kupi test,ali mislim da nema potrebe.
Nadam se da ce se ovog puta zavrsiti sve kako treba, a u buduce,kad vec znas da su ti ciklusi neredovni,nemoj sebi da pravis ovakve traume i da se stresas zarad kratkog zadovoljstva, u prevodu koristi kondome koji ce te zastititi ne samo od nezeljene trudnoce, vec i od raznih polno prenosivih bolesti.
Pozdrav, drzim ti fige da sve bude ok.
Pisi kako ti je i sta se desava.
Sto se tice trudnoce to u mom slucaju i nije neki problem, imam decka s kojim sam vec 5,5 godina, ja sam njemu prva,on je meni prvi,bas se volimo i u svakom slcaju bi zadrzali dete.Nismo sad bas planirali, najverovatnije nije, ali i za ubuducce nije problem, koristili smo kondom do ove god. a sad sta bude bice, mozda bih i volela jer se bas puno volimo, a meni je fakltet uvek neki izgovor. Ja obozavam decu i jedva cekam da ih imam mada posto sam super student steta bi bilo.Znam jednu devojku na mom faksu koja je posle prve godine rodila dete sa kolegom i zadrzala prosek 10,00.