Hitno: cista i trudnoca

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Dushanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 21, 2008 6:08 pm

Hitno: cista i trudnoca

Post od Dushanka »

Hitno mi treba pomoc gde mogu da procitam o slicnim problemima (lekar je malo stur na recima):

Trudnoca je 7 nedelja. Kada sam otisla na pregled receno je da imam cistu 6cm na desnom jajniku, vodena progesteronska. Doktorka kaze da cistu ne treba dirati i da ce puci sama od sebe. Stomak mi je znatno uvecaniji nego sto treba da bude. Cista pritiska besiku pa ne mogu normalno da mokrim nego svaki cas. Uradila sam analizu CA 125 i konacna vrednost bila je 59. Idem samo kod jednog lekara u KBC Dragisa Misovic. Muci me da li mogu takvu trudnocu izneti do kraja tj. da li postoji mogucnost spontanog pobacaja.

Ako je neko imao slican problem nek mi preporuci sta da radim. Da li da odem kod jos nekog lekara i sta mogu da ocekujem?
Dushanka
Novi član
Novi član

Post od Dushanka »

Zna li neko?
t.b.
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 07, 2007 4:56 pm

Post od t.b. »

Koleginica mi je rekla da je njena prijateljica iznela trudnocu do kraja, a cista joj je otklonjena prilikom carskog reza.
t.b.
Dushanka
Novi član
Novi član

Post od Dushanka »

Hvala ti puno! Da li mozes da se raspitas koji lekar joj je pratio trudnocu i gde se porodila?
t.b.
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 07, 2007 4:56 pm

Post od t.b. »

Dr Radunovic,mislim da je ordinacija Inter Bis Medicus,ili tako nesto.On je i porodio.
t.b.
Odgovori