Herpigen sprej

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
maana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 17, 2005 12:44 pm

Herpigen sprej

Post od maana »

Dugo se borim sa VI grupom sekreta, a od skoro imam i kondilome. Uzas zivi! Posle nekoliko terapija razlicitim vaginaletama, koristila sam i Geonistin vaginalete, i rezultat je pre nedelju dana bio II grupa, sa retkim gljivicama! Na moju srecu. Ali, to nije dugo potrajalo. Posle samo 5 dana, opet imam iste muke, svrab, crvenilo i prosto nisam mogla da verujem da se opet vratilo. Ima li neko ideju sta se desilo? Sto se kondiloma tice, doktorka kaze da su sitni, i da ih ne treba jos dirati. Kada sam je pitala postoji li neka krema koja moze da pomogne, buduci da su sitni, dala mi je Herpigen sprej, koji je za herpes i HPV. Zna li neko nesto o njemu? Prska se 4-5 puta dnevno, pise 10 dana, ali je doktorka rekla da dođem za mesec dana na kontrolu. Taman mi se ucinilo da je konacno bolje, kad ono opet muke. Ima li neko rec utehe? Ne bih da idem kod doktorke opet, bila sam pre nedelju dana. Da li da prskam sprej, pa da vidim za mesec dana sta ce biti, a da ne diram gljivice, jer sam u prethodnih godinu dana dovoljno vaginaleta stavljala za ceo zivot? Unapred hvala svima.
Odgovori