Posle sexa sa momkom s kojim sam skoro pola godine u vezi, javile su mi se neke pufice po genitalijama, i po unutrasnjoj strani butina na pregibima. Te pufice su ubrzo postale ranice, koje se sad vec drugi-treci dan ne smiruju i uzasno bole. Takođe imam cudan sekret bijele-zuckaste boje.
Prepisan mi je Triderm i Neo Penotran Forte. Moj doktor misli da su pufice posledica cesanja, i iritacije.. ali ja se nekako bas i nijesam cesala.. A i primjetila sam pojavu novih pufica posle pocetka terapije.
Međutim, ja koliko vidim, svi moji simptomi se poklapaju sa simptomima herpesa, pa se pitam.. je li moguce da mi je momak prenio herpes tek sad, posle par mjeseci? On nema nikakvih tegoba ni promjena.
I je li moguce da sam ja mozda vec negdje od ranije imala taj herpes pa je on tek sad izasao? Nikad prije nijesam imala nikakvih problema.
Znam da sad lupam u prazno, ali me zanima da li je to moguce ..
Hvala unaprijed!
herpes?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: herpes?
99 % ste u pravu, u pitanju je Herpes...aprilija napisao:Posle sexa sa momkom s kojim sam skoro pola godine u vezi, javile su mi se neke pufice po genitalijama, i po unutrasnjoj strani butina na pregibima. Te pufice su ubrzo postale ranice, koje se sad vec drugi-treci dan ne smiruju i uzasno bole. Takođe imam cudan sekret bijele-zuckaste boje.
Prepisan mi je Triderm i Neo Penotran Forte. Moj doktor misli da su pufice posledica cesanja, i iritacije.. ali ja se nekako bas i nijesam cesala.. A i primjetila sam pojavu novih pufica posle pocetka terapije.
Međutim, ja koliko vidim, svi moji simptomi se poklapaju sa simptomima herpesa, pa se pitam.. je li moguce da mi je momak prenio herpes tek sad, posle par mjeseci? On nema nikakvih tegoba ni promjena.
I je li moguce da sam ja mozda vec negdje od ranije imala taj herpes pa je on tek sad izasao? Nikad prije nijesam imala nikakvih problema.
Znam da sad lupam u prazno, ali me zanima da li je to moguce ..
Hvala unaprijed!

P.S. Bolji ste dijagnostičar od svog doktora, promenite ga... Možda će opet pogrešiti ako bude nešto ozbiljnije... a tada...
Re: herpes?

Hvala, bolje mi je sad.. neću više da brinem, obećavam!