Hepatitis B

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Zabrinutadevojka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 31, 2012 1:30 pm

Hepatitis B

Post od Zabrinutadevojka »

Zanima me ako neko zna vezano za hepatitis B, da li je 1650 IU/ml kopija puno u krvi. I koji je limit da je virus napredovao puno...Unapred zahvalna...
kokosanel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 06, 2012 11:29 pm

Re: Hepatitis B

Post od kokosanel »

Potrebna mi je pomoc! U trecem mesecu sam trudnoce i danas sam saznala da imam hepatitis B. Potrebne su mi informacije: da li postoji neka terapija, koje su sanse da se ne prenese na bebu i da li nakon porodjaja beba treba da primi vakcinu i da li je to neka sigurnost da moja beba nece imati hepatitis? Da li se dojenjem moze preneti hepatiits?
Zabrinutadevojka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 31, 2012 1:30 pm

Re: Hepatitis B

Post od Zabrinutadevojka »

Na bebu koliko sam ja upucena moze da se prenese, ali valjda cim se porodis primaju vakcinu, ali to treba sa svojim ginekologom koji ti prati trudnoci da razjasnis. Za terapiju sve zavisi koji si stadijum hepatitisa. Moj ti je savjet da ides kod svog doktora odmah, da utvrdite sve. Jer ne smes da se raspitujes na forume, to ti govorim zbog bebe vise, ovde da cekas kad ce ti neko odgovoriti.
Odgovori