Volela bih kada bi mi poogli.Ne znam da li ovo moje pitanje spada pod ovu temu ali pokusacu.
Znaci imam problema sa hemoroidima.Pojavili su se pre jedno 8 dana i jos uve se mucim sa tim.Problem je sto mi sada malo krvare i kada sam pogledala svoje donje stanje primetila sam na jednom tamno braon ,tvrdu fleku.Ne znam da li je pukao ili je to nesto strasnije.Pa ako neko ima iskustva sa ovakvom situacijom i problemom neka napise jer nisam u svojoj zemlji i nema ko da mi pomogne a stvarno sam se utripovala da je t neki nedaj boze rak ili sliicno!Hvala u napred!
hemoroidi HHHHEEEEEELLLLP
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nemoj sama sebi da postavljas dijagnozu, sigurno i tu ima neki lekar, jedino sto ti mozes je da redukujes ishranu, kako bi sebi olaksala, tj. nema nista ljuto, slano, masno, previse zacinjeno, eventualno mozes da uzmes u apoteci neku kremu koja omeksava taj deo oko anusa.
Meni su dali kremu koja se zove FAKTU mast, i vidim da je uvezena iz Nemacke, nanosi se 2-3 puta dnevno.
Srecno
Meni su dali kremu koja se zove FAKTU mast, i vidim da je uvezena iz Nemacke, nanosi se 2-3 puta dnevno.
Srecno