Hemomycin i Chlamidia

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
MarinaR21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 25, 2006 10:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Hemomycin i Chlamidia

Post od MarinaR21 »

Nadjena mi je hlamidija i opila sam tri kutije dovicina, na dvanaest sati a danas sam pocela sa hemomycinom i dva sata posle uzimanja leka imala sam jake biolove u stoamku, narocito u zelucu, i trajalo je sat i po vremena. Da li mogu da pijem ovaj lek sa jogurtom ili necim slicnim, jer me jako boli stomak, a lek se pije na prazan stomak. I da li je ova terapija dobra, posto ju mi je prepisala doktorka iz studentske poliklinike koja mi se ne dopada preterano. Odnosno, ne deluje mi previse zainteresovana za mene kao pacijenta. Kad mi je napisala recepte izjurila je iz ordinacije i rekla da ide da pije kafu u racunovodstvo. Uzas! A i procitala sam da su mnogi koristili Visiren, pa me zanima da li je i on tetraciklin kao i dovicin. Dok sam pila Dovicin pridrzavala sam se pravila, tj. nisam unosila kalcijum i izbegavala mlecne proizvode i cokoladu.
Odgovori