hematom u ranoj trudnoci
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 20, 2008 7:50 pm
hematom u ranoj trudnoci
U trecem sam mesecu trudnoce i na ultra zvucnom pregledu mi je otkriven hematom na spoljnom zidu materice. Tome je predhodilo krvarenje od 1-og dana, koje je izgledalo kao normalno menstrualno krvarenje bez propratnih bolova. prijavila sam se u Gak i dobila terapiju progesterenom na 3 dana i dobrostan tabletama,kao i decinol injekcijama protiv krvarenja. Preporuceno mi je strogo mirovanje dok hematom ne nestane ali mi nije receno da li cu morati do kraja trudnoce da lezim i mirujem?
I ja sam imala hematom u trecem mesecu i mirovala sam. Imala sam krvarenje, ali on nije nestao. Izgubio se sam negde, ja mislim, krajem 4. meseca.
Ako nemas drugih problema, sada izdrzi, miruj, a kada hematom nestane, ponovo ces poceti sa normalnim aktivnostima.
Meni se dosta toga iskomplikovalo i ja lezim od 5. nedelje, a sutra ulazim u 25. I veruj mi, mirovanje nije najgora stvar koja moze da ti se desi.
Strpljenje u sake i srecno.
Ako nemas drugih problema, sada izdrzi, miruj, a kada hematom nestane, ponovo ces poceti sa normalnim aktivnostima.
Meni se dosta toga iskomplikovalo i ja lezim od 5. nedelje, a sutra ulazim u 25. I veruj mi, mirovanje nije najgora stvar koja moze da ti se desi.
Strpljenje u sake i srecno.