Pozdrav svima!
Imao bih jedno pitanje na koje bi mi dobro doslo misljenje lekara a i eventualna iskustva onih koji su imali slican problem. Naime, supruga je u 10-oj nedelji trudnoce, prilikom prvog ultrazvuka radjenog u 5-oj nedelji ginekolog je rekao da misli da je u pitanju blizanacka trudnoca ali da nije sasvim siguran, desetak dana kasnije rekao je da se drugi plod nije razvio, da bi se sada na pocetku 10-e nedelje ispostavilo da se pored ploda nalazi hematom. Supruga vec mesec dana pije utrogestan, na 8 sati po dve tablete, a od pre 5 dana lekar joj je smanjio na jednu tabletu na 8 sati s tim sto joj je dao da primi 5 injekcija progesterona, svali drugi dan po jednu. Kakvo je vase misljenje, sta se moze ocekivati? Nas doktor kaze da su sanse da sve bude u redu 99%. Ima li ko neko slicno iskustvo?
Unapred hvala.
Hematom pored ploda?!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: Hematom pored ploda?!
Ja sam imala skoro isto iskustvo, s tim da sam imala i nekakvo braonkasto krvarenje i primala injekcije progesterona. Nekoliko nedelja kasnije, kada sam otisla na UZ, sve je bilo u redu, bez ikakvih tragova hematomu i krvarenju. Sve najbolje i samo pozitivino.