help !!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
anonimna123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 26, 2013 2:26 am

help !!!

Post od anonimna123 »

caoo !!! ne znam odakle da pocnem ,, al moram :lol: ovako ,, 4 juna ,, sam spavala sa momkom,, imali smo sex bez zastite :oops: ,,medjutimm posle toga nakon 8 dana dobila sam normalno menstruaciju,,i sve je normalno bilo ,, ne osjecam nikakve simptome trudnoce,, nemam otecene grudi,,promjenu boje na bradavicama,mucninu,,umor,,nista od tog,, znaci ni jedan simptom da sam trudna,, al imam taj neki osjecaj da jesam,, stvarno smo pazili da ne dodje do tog !!! jel moguce da sam trudna,,il sam samo sebi to umislila,,, :roll: inace sam sklona panicarenju,,, :oops: pomagajte !!!! :evil:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: help !!!

Post od aa_aca »

Е па ту склоност према паничарењу мораш да елиминишеш. То ти је много већи проблем него оно што те тренутно брине.
anonimna123
Novi član
Novi član

Post od anonimna123 »

Znam ali beba je zadnje sto mi treba trenutno u zivotu :( kako da eliminisem taj osjecaj da mozda imam novi zivot u sebi ??? Da sam bar musko :D
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Није беба оно што ти последње тренутно не треба у животу, или како већ да напишем. Немој да ти сада набрајам шта ти све не треба у животу. Или хоћеш да ти набрајам? :D

Пошто си паничарка, мораћеш да научиш да занемариш разноразне осећаје. У противном имаћеш доста проблема, а вероватно их већ имаш.
anonimna123
Novi član
Novi član

Post od anonimna123 »

:p skrecemo s teme izgleda ,, to mi pisi kad stavim temu na neuropsihijatriju ne ovdje molim te :D jako mi je bitno ovo :) pa il pomozi il nista ne pisi ,,
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Пошто си поставила четири идентичне теме, не секирам се да ће неко наићи бар на једну. :D Видим да су на другој већ почели да ти одговарају.

Управо сам ти малопре помогао, само ако ме послушаш. :D Да не паничиш, схватила би да ниси могла да останеш трудна ако сперма није завршила у теби (како си написала у другој теми). Следећи пут ћеш да се питаш да ли треба да примиш вакцину против беснила ако је пас лајао на тебе. :D Дакле, ослободи се паничарења.
anonimna123
Novi član
Novi član

Post od anonimna123 »

Sto se tice ove 4 teme ,, da razjasnimo ,, kad sam pisala svoj problem ,, i krenula da posaljem net mi je strasno zastekao !!! I kliknula sam refresh stranicu ,, medjutim kad se to sve lijepo osvjezilo vidila sam 4 teme :) nije do mene ,, i prestala sam da panicim :) donekle :D
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Мени је то сасвим јасно. Дешавају се проблеми са функционисањем форума и ово се догађа. Мада, да ниси кликнула на Рефреш... :D

Честитам за смањење паничења.
Odgovori