help plizzz

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
noway
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 1:44 pm

help plizzz

Post od noway »

hello!
ovdje sam nova pa topli pozzzz svima!
Imama nekih pitanjaca??? neki dan sam prvi put spavala sa deckom sa kojm sam 2,5god. u vezi... i znate iznenada se desilo usao je u mene i probio hime (naravno, ali nije bio dugo u meni sec. dva) nismo imali nikakvu zastitu i poslije toga sam puno krvarila uuu...
medjutim trebala sam dobiti za tri dana... krvarila sam prvi dan malo no sutradan sam ko dobila ili nisam (nemam pojma) trenutno iz mene izlazi krv ali je smedja (fuck da nisam trudna) inace sam panicar teski... i prije mi je kasnila dugoooo... pa treba mi bilo kakav odg. ko je imao slicnu situaciju sa mnom neka se javi!?! :) ???

bilo sto napisli dobro ce mi doci... veliko HVALA! :wink:
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

nisi dobro objasnila sta se desilo, ali u svakom slucaju: poremecaj u dinamici ciklusa nije neuobicajen posle prvog odnosa. pogotovo ako si nervozna po prirodi, to moze da utice na menstruaciju.

s druge strane, ne moze niko sa foruma da ti kaze 100% da li si trudna ili ne. kad ti se zavrsi krvarenje, ako i dalje budes sumnjala, idi u neku privatnu laboratoriju i uradi test na trudnocu iz krvi. kosta manje od testa iz urina, koji mozes kupiti u apoteci, a pouzdaniji je. samo tako ces biti apsolutno sigurna.
noway
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 1:44 pm

Post od noway »

hvala Vam sto ste mi odg.
ma situacija je bila takva da je on samo usao u mene i odmah izasao... i tada sam krvarila ono... masala!!!
stvar je u tome sto ja nemam pojma da li sam dobila... nesto izlazi iz mene... smedje ali pomalo... stomak me pocne boliti i ja mislim evo sada ce kad ono samo to... ma i prije mi je kasnila po 25 dana ali eto sada sam u tom nekom "seksualnom" zivotu pa se brinem :-?
... jos jednom... hvala Vam...
Odgovori