V grupa, treci put

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
jerina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 12, 2008 12:33 am

V grupa, treci put

Post od jerina »

dakle.. pre oko dva meseca odem na redovan pregled radi kolposkopije gde su mi uzeli i bris koji je pokazao petu grupu vaginalnog sekreta.. (citaj, nisam imala ama bas nikakve simptome sem malko pojacanog sekreta, normalne boje, bez mirisa, bez peckanja, svraba).. doktor mi prepise orvazil 400mg muz i ja i meni orvagil vaginalete.. pili smo lek 10 dana po 2 tablete i ja sam deset dana koristila vaginalete s tim da sam jednu stavila, zatim dobila pa posle nastavila ostalih 9.. posle nekog vremena odem na kontorlu opet V grupa.. doktor mi kaze da uzmem makmiror, a da sada nema potrebe da se lecimo i tabletama.. prodje i to, ja opet dobijem bla bla.. treci put na kontrolu opet V grupa.. bris sam davala u domu zdravlja.. isti dan kad su mi rekli da imam V grupu ja odem kod privatnika koji me pregleda i kaze da mu to ne lici na V grupu, uzme mi bris i posalje me sa epruvetom u hemikal da mi urade analizu na candidu i trihimonas vaginalis.. i ja sam III grupa, nemam ni candidu ni trihimonas.. za svo to vreme muz i ja nismo imali odnose..
o cemu se ovde uopste radi i kako je moguce da grese tri puta.. ne treba da pominjem da sam se sokirala i kad su mi prvi put rekli da imam V grupu jer sam ja bila ubedjena da nemam..
kome ja da naplatim dva meseca mog drndanja..
DONKORLEONE
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 09, 2008 5:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DONKORLEONE »

Ja bih na vašem mestu ipak uradila još jednu proveru. Možda mislite da je suvišno ali ćete tako biti sigurni šta je tačno. Ako živite u Beogradu mogu da vam preporučim Konzilijum laboratoriju ispod Kliničkog centra ili Ghauri na Novom Beogradu. A što se tiče pogrešnih rezultata iz Doma zdravlja ; i ja sam imala takva iskustva i nisam ni prva ni zadnja.
jerina
Novi član
Novi član

Post od jerina »

nikakav problem nije da proverim jos jednom ali samo kad pogledam kako mi je lep ovaj nalaz iz hemikala i kompletan, a u domu zdravlja dobila ceduljicu na kojoj samo pise rimsko pet..
ja nemam ama bas nikakvih simptoma..
jerina
Novi član
Novi član

Post od jerina »

evo meni je opet nadjena V grupa u domu zdravlja, a kad uradim bakterioloski nalaz privatno sekret je ok.. provereno na dva razlicita mesta.. opet nemam nikakvih simptoma..
meni je to i dalje cudno dok moj ginekolog to objasnjava kao moguce, da nije greska vec da postoje neke mrtve celije..
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Naravno da vas ubedjuje da je moguce,kad je pogresio.Odredjivanje grupe sekreta je prosto,uradite u nekoj laboratoriji vaginalni i cervikalni mikrobioloski bris i resice te sve dileme
jerina
Novi član
Novi član

Post od jerina »

to mi je rekao privatni ginekolog koji nema veze sa uzimanjem brisa i koji me je uputio u privatnu laboratoriju..
Odgovori