Ovako ,imam 22 godine i veliki problem koji doktorima i nije problem .
Imam povisen sekret vec sigurno dve godine ,i kad god odem kod ginekologa a nisam isla kod jednog ,kazu mi da je to jednostavno tako i jer nemam nikakve bakterije ,gljivice i sl.Jednostavno mi kazu pa mlada si ,to je normalno (pa kako ostalim mladim drugariucama nije to isto problem ?),probala sam sve sto postoji cak i one lekove domace nasih baka ali nista ne pomaze ,pominjali su mi zadnji put neke veginalete 'mumija' ali jos nisu ispitane i nisu hteli odmah da mi ih daju.
On je belicaste boje ,ne oseca se samo je strasno nezgodno ,bez dnevnih ulozaka ne idem vec dve godine jer bi mi ves bio natopljen .
Imate li ideju sta da radim i da li je to stetno ?Kad budem resila da ostajem u dr stanju da li ce mi sekret biti smetnja ?
Grrr... sta da radim?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 2:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Grrr... sta da radim?
Zdrav covek ima hiljadu zelja a bolestan samo jednu !
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 2:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da svi brisevi su mi radjeni ,cak i one malo gore stvari tipa hlamidije i sve je uvek ok ,i na gljivice i na bakterije i nema nista .Nikakvo peckanje ,svrab ,nikad nista ne osecam ,samo mi smeta ta cinjenica da uvek nosim dnevni ulozak i to sto ponekad stvarno dosta kolicinski ide ,cak se desavalo da prekinem odnos sa partnerom jer ne osecamo nista ni on ni ja od tolike sluzi .PedjaDj napisao:Draga "Mrvuljak" ,
da li ste radili mikrobiloški i mikološki (gljivice) bris vaginalnog sekreta? Da li imate simptome tipa svraba, žarenja, nelagodnosti, da li se vaš partner žali na slične simptome nakon odnosa?
Pozdrav Dr PeđaDj
Zdrav covek ima hiljadu zelja a bolestan samo jednu !
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 26, 2006 9:22 pm