greska ili...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
dalmi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 1:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

greska ili...

Post od dalmi »

Molila bih da mi neko odgovori,uradila sam test za trudnocu i u roku dve sekunde je pokazao dve crte.Uvek imam redovan menzes a sad kasni dve nedelje.Tek u ponedeljak imam zakazan pregled,a na pitanje doktoru moze li test pokazati nepostojecu trudnocu on kaze ne.Simptomi su osetljive,bolne,vrele grudi i vrtoglavice.Da li je moguce da pokaze nepostojecu trudnocu? Hvala svima. :roll:
beba
Korisnikov avatar
Bisenija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 28, 2009 7:32 pm

Post od Bisenija »

Cesto se dogodi da test ne pokaze trudnocu, a ona postoji.
Vrlo retko se dogodi da pokaze trudnocu, a da zena nije trudna.
Tako da je odgovor - vrlo verovatno da trudnoca postoji.
dalmi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 1:16 pm

greska ili...

Post od dalmi »

Znam da pogresi ako je mala trudnoca,ni ja nisam cula da je nekome pokazao pozitivno a da nije osim ako nisam fenomen :D Po proracunu,moguce da sam trudna mesec dana,no ipak postoji zrno sumnje
beba
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

A sto ne izvadish krv i urdish pre pregleda kad ti je vec toliko stalo da znash pre odlaska doktoru

Ako ne verujesh testovima onda ih nemoj ni koristiti i posle duplo troshiti i duplo se muchiti.

Izvadi krv, utvrdi nivo Beta HCG tumor markera i reshi svoje dileme.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Vanja kraljevo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 2:11 pm

Post od Vanja kraljevo »

TAKO SAM I JA MISLILA DA TEST GRESI,JER JE SE ZA MANJE OD 5 SEKUNDI POKAZAO POZITIVNIM!I ZNAS STA?EVO,GURAM 20-TU NEDELJU TRUDNOCE!ISTO SAM I JA PITALA PRI PRVOM PREGLEDU DALI MOZE DOCI DO LAZNOG PRIKAZIVANJA REZULTATA NA TESTU I DOKTOR MI JE REKAO DA JE VEROVATNOCA VEOMA MALA,OSIM AKO POSTOJI NEKI HORMONSKI POREMECAJ!AKO CESTO MOKRIS,GRUDI TI BUJAJU,ZNAJ DA JE TO TO!ILI URADI JOS JEDAN TEST!!POZ.!
yela
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 07, 2005 8:55 pm

Post od yela »

Danima:
-mucnina
-glavobolja
-mokrenje(a ne pijem mnogo tecnosti)
-vrtoglavica
-gadi mi se na mirise , na hranu(a gurman sam :-? )
-bolne grudi

Menstruacija godinama na 30 dana.
Ovog meseca 7 dana ranije , trajala je 1 i po dan.
Ovo je prvi put da smo "radili" na projektu beba.
Danas uradim test (GRAMMEM) , ali nisam imala strpljenja da cekam do ujutru , pa sam uradila oko 18h . I samo jedna crta :cry:

E sad , koliko god ja verovala testu... Muz ne veruje ... Sta kaze ginekolog, to je za njega merodavno. :-?

Ubedjen je da sam trudna. :o
Odgovori