greska ili...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
dalmi
- Novi član

- Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 1:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
greska ili...
Molila bih da mi neko odgovori,uradila sam test za trudnocu i u roku dve sekunde je pokazao dve crte.Uvek imam redovan menzes a sad kasni dve nedelje.Tek u ponedeljak imam zakazan pregled,a na pitanje doktoru moze li test pokazati nepostojecu trudnocu on kaze ne.Simptomi su osetljive,bolne,vrele grudi i vrtoglavice.Da li je moguce da pokaze nepostojecu trudnocu? Hvala svima. 
beba
-
dalmi
- Novi član

- Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 1:16 pm
greska ili...
Znam da pogresi ako je mala trudnoca,ni ja nisam cula da je nekome pokazao pozitivno a da nije osim ako nisam fenomen
Po proracunu,moguce da sam trudna mesec dana,no ipak postoji zrno sumnje
beba
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
A sto ne izvadish krv i urdish pre pregleda kad ti je vec toliko stalo da znash pre odlaska doktoru
Ako ne verujesh testovima onda ih nemoj ni koristiti i posle duplo troshiti i duplo se muchiti.
Izvadi krv, utvrdi nivo Beta HCG tumor markera i reshi svoje dileme.
Ako ne verujesh testovima onda ih nemoj ni koristiti i posle duplo troshiti i duplo se muchiti.
Izvadi krv, utvrdi nivo Beta HCG tumor markera i reshi svoje dileme.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
Vanja kraljevo
- Novi član

- Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 2:11 pm
TAKO SAM I JA MISLILA DA TEST GRESI,JER JE SE ZA MANJE OD 5 SEKUNDI POKAZAO POZITIVNIM!I ZNAS STA?EVO,GURAM 20-TU NEDELJU TRUDNOCE!ISTO SAM I JA PITALA PRI PRVOM PREGLEDU DALI MOZE DOCI DO LAZNOG PRIKAZIVANJA REZULTATA NA TESTU I DOKTOR MI JE REKAO DA JE VEROVATNOCA VEOMA MALA,OSIM AKO POSTOJI NEKI HORMONSKI POREMECAJ!AKO CESTO MOKRIS,GRUDI TI BUJAJU,ZNAJ DA JE TO TO!ILI URADI JOS JEDAN TEST!!POZ.!
-
yela
- Novi član

- Pridružio se: Čet Apr 07, 2005 8:55 pm
Danima:
-mucnina
-glavobolja
-mokrenje(a ne pijem mnogo tecnosti)
-vrtoglavica
-gadi mi se na mirise , na hranu(a gurman sam
)
-bolne grudi
Menstruacija godinama na 30 dana.
Ovog meseca 7 dana ranije , trajala je 1 i po dan.
Ovo je prvi put da smo "radili" na projektu beba.
Danas uradim test (GRAMMEM) , ali nisam imala strpljenja da cekam do ujutru , pa sam uradila oko 18h . I samo jedna crta
E sad , koliko god ja verovala testu... Muz ne veruje ... Sta kaze ginekolog, to je za njega merodavno.
Ubedjen je da sam trudna.
-mucnina
-glavobolja
-mokrenje(a ne pijem mnogo tecnosti)
-vrtoglavica
-gadi mi se na mirise , na hranu(a gurman sam
-bolne grudi
Menstruacija godinama na 30 dana.
Ovog meseca 7 dana ranije , trajala je 1 i po dan.
Ovo je prvi put da smo "radili" na projektu beba.
Danas uradim test (GRAMMEM) , ali nisam imala strpljenja da cekam do ujutru , pa sam uradila oko 18h . I samo jedna crta
E sad , koliko god ja verovala testu... Muz ne veruje ... Sta kaze ginekolog, to je za njega merodavno.
Ubedjen je da sam trudna.