o dr.Gordani Ivanovic

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
pieta
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Sep 01, 2005 12:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

o dr.Gordani Ivanovic

Post od pieta »

Nameravam da ivf radim kod dr.Ivanovic pa me interesuje da li je neko bio na postupku ivf kod nje i kakva su vam iskustva?
Darija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 11, 2005 11:19 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Darija »

Arogantna osoba, ne dozvoljava nikakva pitanja, slatkoreciva, usluge izuzetno skupe. Nisam radila kod nje vestacku oplodnju, bila sam pacijent sa obicnim ginekoloskim problemom. Ali sam bila prisutna kad sa laznim saosecanjem i bez imalo srama ubedjuje parove koji se lece od steriliteta u svemoguca cuda. I kao sto sam citala u temi ``gde na IVF``, malo iznad tvoje na ovom forumu, gde govore o Jevremovoj da je sve kao na traci, i za ovu ordinaciju vazi isto. I takodje su i tu, kao i u Jevremovoj, angazovani lekari iz Visegradske. Ispade da sve sto ti ljudi ne mogu da urade u Visegradskoj, mogu u privatnim ordinacijama posle radnog vremena. Strasno!
Mislim da sam procitala da si iz Nisa, pa me interesuje sta te je opredelilo za dr Ivanovic?
Puno srece!
zekati
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 12, 2006 11:24 pm

Post od zekati »

Ne bih se slozila sa Vama da je doktorka arogantna,slatkoreciva i da ne dozvoljava nikakva pitanja.Misljenja sam da trebate proci druge ginekoloske ordinacije pa da shvatite o cemu govorim.Mislim da je dr.Gordana Ivanovic vrsni strucnjak u svojoj oblasti-moje dve drugarice su zahvaljujuci njoj postale mame,a nadam se da cu i ja uskoro.Sto se cena usluga tice-cene su skoro u svim ordinacijama ujednacene,a mislim da je problem drustva sto su nase platezne mogucnosti takve kakve jesu.Sto se tice uslova kakve nudi ordinacija-bolnica Ivanovic,mogu reci da za takvu uslugu i trebamo da platimo(cistoca odlicna,nema cekanja,sestre su izuzetno ljubazne...)a ne kao u Visegradskoj ili u N..frontu gde se dve zene skidaju u 1m2,gde Vas tretiraju kao stoku.gde ne mozete da odete u toalet jer je sve prljavo i krvavo....
Od mene toliko,samo reci hvale i nastavite tako. Danijela :P
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Ja za Gocu imam samo reci hvale. Sve vam odmah kaze i nije od onih slatkorecivih...ona kaze sta ima, posavetuje i to je to. Ne zavlaci te da dolazis 50 puta na pregleda da bi utvrdili ovo ili ono vec odmah kaze sta sve treba i ne dere te za analize vec te posalje tamo gde se analize rade sa dobrom opremom i dobrom ekipom! Mogla je da me posalje na laparaskopiju bilo gde kod privatnika ona m poslala u Valjevsku drzavnu bolnicu i rekla da od njih nema boljih!
Ja sam radila vantelesnu i znam sta moze a sta ne meni nije rekla nista sto mislim da je nemoguce! Zadrzali smo se poprilicno i uopste mi nije izgledala kao neko ko zeli samo da mi uzme pare i vidi ledja. Na sva moja pitanja dala mi je odgovor a verujte spisak pitanja je bio poprilicno dug i zahtevao opsirne odgovore!
Da nije nje bilo ja bih se i dan danas vukla po Visegradskoj gde su mi radili IVF znajuci da ne moze da uspe zbog hydrosalpinxa i gde su mi tek posle odradjennog IVF-a priznali da im je uspesnost oko 15% a ne 30-35% koliko su mi rekli pre postupka!
Goca ima najsavremeniju operemu za VTO i naravno da to kosta!
O, Goci sve najbolje bar za sada!
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
Odgovori