Glupost ili istina?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Glupost ili istina?
Juce sam razgovarala sa drugaricom koja se upravo vratila iz posete svom ginekologu i cula sam jednu jako zanimljivu stvar,pa me zanima sta vi mislite i znate o tome...
Dakle,doticni ginekolog je izjavio da je veoma ZDRAVO kada muskarac ejakulira u zenu,posto neka supstanca koje ima u spermi utice na poboljsanje kose,tena,raspolozenja itd. kod zene. Doticni je takodje izjavio da zene ne bi trebalo da se peru ,tj.moze samo malo spolja,kada muskarac ejakulira u njih,da bi ta zdrava supstanca ostala u njihovom telu sto duze !!!! (naravno neki vid kontraceptivnog sredstva tipa pilula se podrazumeva)
E jos ako ima neko strucan da mi odgovori na ovo bila bih veoma zahvalna!
Dakle,doticni ginekolog je izjavio da je veoma ZDRAVO kada muskarac ejakulira u zenu,posto neka supstanca koje ima u spermi utice na poboljsanje kose,tena,raspolozenja itd. kod zene. Doticni je takodje izjavio da zene ne bi trebalo da se peru ,tj.moze samo malo spolja,kada muskarac ejakulira u njih,da bi ta zdrava supstanca ostala u njihovom telu sto duze !!!! (naravno neki vid kontraceptivnog sredstva tipa pilula se podrazumeva)
E jos ako ima neko strucan da mi odgovori na ovo bila bih veoma zahvalna!
Pa ne znam bas za zdravlje i kosu i ten, ali sam procitala istrazivanje koje je pokazalo da zene koje imaju redovne seksualne odnose prilikom kojih muskarac ejakulira unutra bez kondoma dobiju simptome depresije ako se to naglo prekine, t.j. da prostaglandin koji se kuci u spermi valjda podize raspolozenje. Isto tako sam citala da miris muskog znoja smanjuje stres kod zena - naravno prica se o feromonima a ne nekom vonju starom tri dana 

pa prostaglandin ili kako se vec zove i jeste koristan ali bas sad kosa, nokti, koza... to i jeste malo pretervianje cini mi se 
inace, prostaglandin izaziva blago grcenje materice (zato seks nekada moze da izazove porodjaj kada trudnica prenese) ali isto tako pojacava ugodjaj kod orgazma zene... nije losa ta stvarcica na "p"

inace, prostaglandin izaziva blago grcenje materice (zato seks nekada moze da izazove porodjaj kada trudnica prenese) ali isto tako pojacava ugodjaj kod orgazma zene... nije losa ta stvarcica na "p"

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Ovo je zaista interesantna glupost ! Mislim da kolega koji je to rekao treba to i da dokaze ! narocito ovo KONTRACEPTIVNO DJELOVANJE SPERME !? bice da sam nesto propustila u svim onim 'razredima' ginekologije...ili ce on da objavi to i publikuje a ja zacutim dok ponovo ne zavrsim skolu, ili ce on da cuti i ide ponovo u skolu...nesto ne stima !
Molim PR assistant Jane Doe da se javi sa komentarom za javnost...za banat, backu i sire...
Molim PR assistant Jane Doe da se javi sa komentarom za javnost...za banat, backu i sire...
Pozdrav,
ObGyn
ObGyn
P - kao proteini, npr???
a moj dobri deda je vazda mudro zborio, pa i to da zdravlje na usta ulazi
+
bon-ton je bon-ton , tako da pilule nisu problem
+
evo vam jos jedna "naucna" teza za razmisljanje - Fellatio may significantly decrease, the risk of breast cancer in women
ili samo delic:
p.s. pa jes krenula gospojica, al dok nastrika pretekli je razni...
i mozda sam jos nesto tela da dodam, nemam pojma
a citat je iz backe, eNeSa, ne moje delo nazalost... genijalno
i tako, ima toga jos, al gori mi pod nogama, sutra mi dan D, odoh u svoj nespokoj
a moj dobri deda je vazda mudro zborio, pa i to da zdravlje na usta ulazi

+
bon-ton je bon-ton , tako da pilule nisu problem
+
evo vam jos jedna "naucna" teza za razmisljanje - Fellatio may significantly decrease, the risk of breast cancer in women
ili samo delic:
http://forum.b92.net/index.php?showtopic=29653&view=findpost&p=1333473 napisao:pa ne vidim shta se cerekash kad ni ti bash nisi ispalila monolog o tehnikama i preporukama.sta je, svi junaci nikom ponikose
elem, ajd ja da ispadnem Junakinja i da kazem kako ti ananasi, ribizle, bobice, pechena jagnjetina i dinstana piletina nemaju nikakve veze sa overall ukusom. jashta, mozda nekad preovladava glukoza, a nekad NaCl, al bazichni ukus se ne menja + shto se ni sam viskozitet nikad ne menja pa makar Mr. Viskozni pre toga popio karton soka od ananasa i primio tri litre infuzije. (evo, npr. Lunu, poznatijem kao Muerte Viscosa ni sva tekucina na svijetu nije dovoljna da razbije posrnule grombuljaste grombulje koje, sasvim sam sigurna, izbacuje)
1. viskozna je gadnija za progutati + nikad ne moze da zavrshi na tavanici jer joj, je l, viskozitet to onemogucava.
2. ona manje viskozna je po pravilu i ukusnija (dobro, ne bih je bash stavljala kao prilog za tople sendviche, ono, preko sloja kachkavalja, kechapa i origana) a i lakshe klizi niz grlo, manje se zadrzava na krajnicima i in the overall manje iritira grlo, hence ne tera na peglanje (ovo isto tako moze da bude objashnjenje zashto nam se draga Pipika Tantrika izrigala ko blesava, a svom "momku" ostavila trajnu traumu); momche je garantovano bilo viskozno ko loshe pripremljen puding.
p.s. pa jes krenula gospojica, al dok nastrika pretekli je razni...
i mozda sam jos nesto tela da dodam, nemam pojma
a citat je iz backe, eNeSa, ne moje delo nazalost... genijalno

i tako, ima toga jos, al gori mi pod nogama, sutra mi dan D, odoh u svoj nespokoj

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Re: Glupost ili istina?
Ccc obgyn, ne čitate pažljivo...
Što se same teme tiče...nemam pojma. Ako jednom budem bila u prilici da sprovedem istraživanje, javiću rezultate.
Niko ne reče da sperma ima kontraceptivno dejstvo, već baš suprotno, da treba koristiti kontracepciju.Shmizla napisao:Doticni je takodje izjavio da zene ne bi trebalo da se peru ,tj.moze samo malo spolja,kada muskarac ejakulira u njih,da bi ta zdrava supstanca ostala u njihovom telu sto duze !!!! (naravno neki vid kontraceptivnog sredstva tipa pilula se podrazumeva)
Što se same teme tiče...nemam pojma. Ako jednom budem bila u prilici da sprovedem istraživanje, javiću rezultate.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Re: Glupost ili istina?
bas tako cat....to je znacilo da treba koristiti kontracepcijuCat napisao:Ccc obgyn, ne čitate pažljivo...
Niko ne reče da sperma ima kontraceptivno dejstvo, već baš suprotno, da treba koristiti kontracepciju.Shmizla napisao:Doticni je takodje izjavio da zene ne bi trebalo da se peru ,tj.moze samo malo spolja,kada muskarac ejakulira u njih,da bi ta zdrava supstanca ostala u njihovom telu sto duze !!!! (naravno neki vid kontraceptivnog sredstva tipa pilula se podrazumeva)
obgyn,ni taj ginekolog nije bas tako lud da lupi da je sperma kontraceptivno sredstvo...
pitanje se uostalom na kontracepciju nije ni odnosilo...
dakle,pitanje je da li sperma ima i neka magicna nama do sada nepoznata svojstva:)
inace doticna supstanca o kojoj je doticni doktor govorio se zove prostaglandin