Glukozamin sulfat u trudnoci?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Glukozamin sulfat u trudnoci?
Vec neko vreme suprug i ja radimo na trudnoci, a kako imam koji kg viska svaki drugi dan idem na brzo hodanje kombinovano sa trcanjem i nakon treninga osecam bol u kolenima i kukovima. Interesuje me da li smem da koristim glukozamin sulfat i da li ukoliko ostanem u drugom stanju on moze naneti vise stete nego koristi?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: Glukozamin sulfat u trudnoci?
A da predjete na plivanje uz neku dijeticu? Manje opterecuje zglobove...Anjam napisao:Vec neko vreme suprug i ja radimo na trudnoci, a kako imam koji kg viska svaki drugi dan idem na brzo hodanje kombinovano sa trcanjem i nakon treninga osecam bol u kolenima i kukovima. Interesuje me da li smem da koristim glukozamin sulfat i da li ukoliko ostanem u drugom stanju on moze naneti vise stete nego koristi?
Problem s plivanjem je taj što u Pančevu postoji jedan bazen, trenutno radi samo otvoreni, na kom dolazi sve i svako da se kupa. Nažalost, pojedinimna služi gotovo kao javno kupatilo. Kako rekoh, radim na trudnoći i zaista ne želim da dobijem neku infekciju isl.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Tezak problemAnjam napisao:Problem s plivanjem je taj što u Pančevu postoji jedan bazen, trenutno radi samo otvoreni, na kom dolazi sve i svako da se kupa. Nažalost, pojedinimna služi gotovo kao javno kupatilo. Kako rekoh, radim na trudnoći i zaista ne želim da dobijem neku infekciju isl.

A da pribavite onaj simulator nordijskog skijanja (orbitrek)? To ne opterecuje zglobove. A kad jos malo skinete koji kilogram onda ce vam biti lakse i da trcite (preporuka je da to bude neki stadion sa atletskom stazom ili bar da trcite po nekoj travi ili mekanijoj podlozi...