gljivica kandida i trudnoca
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
gljivica kandida i trudnoca
molim za pomoc,u 20 nedelji sam trudnoce i imam problema sa vag. sekretom,tj malo je uvecan i gusce beo.uradila sam vag. i cervikalni bris nema bakterija ali ima neka gljivica kandida u malom broju.mnogo se plasim da li one mogu da se razmnozavaju i da li utice nesto na bebu? Na koji nacin ja mogu da ih se resim? hvala unapred
Re: gljivica kandida i trudnoca
Marija,
zasto ti ginekolog nije dao terapiju? Ja trenutno stavljam vaginalete koje mi je dr rekla da uzimam, isto imam malo gljivica, nemam bakterije i trudnica sam.
zasto ti ginekolog nije dao terapiju? Ja trenutno stavljam vaginalete koje mi je dr rekla da uzimam, isto imam malo gljivica, nemam bakterije i trudnica sam.
dao mi je doktor vaginalete Canesten ali u uputstvu pise da se sme koristiti u trudnoci samo ako doktor proceni odnos koristi i rizika,pa se plasim da ne utice nesto na bebu.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Gljivice je imala vecina trudnica. Ja sam koristila Kanesten vaginalete a da nisam ni znala da sam trudna, i evo je moja mala pecurkica odavno skakuce po kuci... A ako vam je dr. vec prepisao terapiju trebate u svakom slucaju da je koristite.
mnogo ste me ohrabrile,hvala