Ginekoloski problem

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Leptirica2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 14, 2012 9:28 pm

Ginekoloski problem

Post od Leptirica2 »

Zdravo. Imam problem a ginekolog mi radi tek u ponedeljak te sam s toga pomislila da ce mi neko ovde pomoci :) Naime, nakada ranije nisam imala ginekoloskih problema, ali od pre neki dan mi se sekret pojavio u veoma cudnom obliku, bez mirisa je ali je obilan i nekako u delicima (toliko je gust).... kao nekakve kuglice ili skup kuglica koje se skupljju u vagini, na gacicama, izmedju usnica i tokom seksualnog odnosa se zakace za partnerov polni organ ( posle toga nismo imali odnose dok se ne ispita sta je). Cak osecam i svrab, a 2 puta sam imala i vrlo malo bledunjave krvi. Inace imam 23 godine, stalnog partnera preko godinu dana, koji mi je i drugi muskarac u zivotu. Molim vas pomozite mi :) Pozz
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Ginekoloski problem

Post od Zli doktor »

Leptirica2 napisao:Zdravo. Imam problem a ginekolog mi radi tek u ponedeljak te sam s toga pomislila da ce mi neko ovde pomoci :) Naime, nakada ranije nisam imala ginekoloskih problema, ali od pre neki dan mi se sekret pojavio u veoma cudnom obliku, bez mirisa je ali je obilan i nekako u delicima (toliko je gust).... kao nekakve kuglice ili skup kuglica koje se skupljju u vagini, na gacicama, izmedju usnica i tokom seksualnog odnosa se zakace za partnerov polni organ ( posle toga nismo imali odnose dok se ne ispita sta je). Cak osecam i svrab, a 2 puta sam imala i vrlo malo bledunjave krvi. Inace imam 23 godine, stalnog partnera preko godinu dana, koji mi je i drugi muskarac u zivotu. Molim vas pomozite mi :) Pozz
99% je u pitanju Candida... Ništa strašno... Lomexin i Vagilact će završiti posao... :D
Leptirica2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 14, 2012 9:28 pm

Post od Leptirica2 »

Nadam se da nije strasno, malo sam uplasena :) Hvala :)
Zabrinutavrlo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 07, 2012 1:18 am

Post od Zabrinutavrlo »

Izvinjavam se sto ovako upadam u temu, ali moram jer mi treba sto pre neki odgovor, a nikako da ga dobijem. Da li moze neko neso reci o ovome, i sta da radim? Pre 20ak dana tokom odnosa decko mi je rekao da je sekret izuzetno cudan,lepljiv. Odmah potom sam otisla kod ginekologa,uradila je briseve i rekla da je sve u redu sem malo pojacanog sekreta i dala mi da koristim Gino-daktanol vaginalete. Kad sam zavrsila sa njima trebala sam nakon poslednje dobiti menstruaciju,medjutim dobila sam je nakon 3 dana (to verovatno nije nikakav problem al ajd na napisem). Kad je i mens. prosla ispostavilo se da je sekret lepljiv i dalje. Ja pri tome ne osecam nikakve druge tegobe, sama sigurno nikad ne bih primetila da mi je sekret neobican.
Odgovori