Mozda je bolje da pokusam ponovo da formulisem pitanje
Koliko je pouzdan pregled kod ginekologa ako je obavljen rucno bez ultrazvuka i kad se uzme bris
Da li je to dovoljan pregled da li bi dr uocio neke promjene i upale i kroz takav pregled
unaprijed zahvalna
ginekoloski pregled
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
HVALA NA ODGOVORU
Hvala vam na odgovoru ali mene zanima, posto me boli donji dio stomaka i ponekad osjetim neki cudan miris da li je to normalno?
Ja sam sve to rekla dr on me pregledao i uzeo bris ali je rekao da je sve u redu,samo ne znam koliko se ceka taj nalaz brisa posto mi on nije nista rekao i da li bi on primjetio da nesto nije u redu.
Ja sam sve to rekla dr on me pregledao i uzeo bris ali je rekao da je sve u redu,samo ne znam koliko se ceka taj nalaz brisa posto mi on nije nista rekao i da li bi on primjetio da nesto nije u redu.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav annamaria,
dok imaš bolove i čudan miris znači da nešto nije u redu !!!
S obzirom da ti se tvoj ginokolog nije dovoljno posvetio moj predlog ti je da ga promeniš.
Znači promeni ginekologa, potraži nekog ko će imati više vremena da te sasluša i koji će ti dati objašnjenje na tvoja pitanja.
Problem komunikacije dr-pacijent je vrlo,vrlo prisutna kod nas tako da ti baš i ne preporučujem da čekaš !
Srećno
dok imaš bolove i čudan miris znači da nešto nije u redu !!!
S obzirom da ti se tvoj ginokolog nije dovoljno posvetio moj predlog ti je da ga promeniš.
Znači promeni ginekologa, potraži nekog ko će imati više vremena da te sasluša i koji će ti dati objašnjenje na tvoja pitanja.
Problem komunikacije dr-pacijent je vrlo,vrlo prisutna kod nas tako da ti baš i ne preporučujem da čekaš !
Srećno