Danas sam bila kod ginekologa godisnja kontrola i posto imam37 godina da vidim da li mogo jos imati djeceDr me pregledao i zakazao ponovo sljedeci mjesec 14 poslije periode Sad vas moli da mi odgovorite da li ginekoloski pregled boli Mene je danas bolilo uzasno kad je vadio briz Nije me bolilo kad je pregledo rukama i unutrasnji ultrazvuk samo briz Molim vas da li je to normalno i da li to znaci da imam neko ginekolosko oboljenje
Nista nisam pitala dr toliko me bilo strah Molim vs za odgovor
ginekoloski pregled molim vas savjet
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ginekoloski pregled treba da bude BEZBOLAN kod mlade zdrave zene.
Obzirom da ste Vi otisli na redovnu godisnju kontrolu, a ne na pregled zato sto ste imali neke tegove, pretpostavljam da je Vas ginekolog bio rough ! grub !, i da njegova tehnika pregleda nije dobra...kod ginekoloskog pregleda rijec je o tehnici ! Pored osnovne anatomije zenskih polnih organa, mora se imati i senzitivitet za najosjetljivije regije zenskog tijela.
Pa sto idete ponovo za 14 dana ? sta ce da ispituje za 14 dana, sto nije mogao ispitati sada ?
Obzirom da ste Vi otisli na redovnu godisnju kontrolu, a ne na pregled zato sto ste imali neke tegove, pretpostavljam da je Vas ginekolog bio rough ! grub !, i da njegova tehnika pregleda nije dobra...kod ginekoloskog pregleda rijec je o tehnici ! Pored osnovne anatomije zenskih polnih organa, mora se imati i senzitivitet za najosjetljivije regije zenskog tijela.
Pa sto idete ponovo za 14 dana ? sta ce da ispituje za 14 dana, sto nije mogao ispitati sada ?
Pozdrav,
ObGyn
ObGyn
Hvala vam puno Za 14 je gotov papa test A ja moram ponovo za 5 sedmica moram cekati da dobijem pa poslijetek na pregled
Zeljela bih da vidim da li mogu imati djece , To je bio i najveci razlog posjete dr Inace ima 37 godina i jedno dijete Problem je sto me sada preged boli i evo jos me boli dan poslije i pojavila mi se krv
Da li bi dr vidio pregledom da nesto nije u redu da ima neka upala
Jos samo da kazem mene je bolio kad je uzimao briz a aultrazvuk i pregled prstima nista puno
Zeljela bih da vidim da li mogu imati djece , To je bio i najveci razlog posjete dr Inace ima 37 godina i jedno dijete Problem je sto me sada preged boli i evo jos me boli dan poslije i pojavila mi se krv
Da li bi dr vidio pregledom da nesto nije u redu da ima neka upala
Jos samo da kazem mene je bolio kad je uzimao briz a aultrazvuk i pregled prstima nista puno