Ginekologija i Tiroidna zlezda

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Gandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 9:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ginekologija i Tiroidna zlezda

Post od Gandra »

Ja san novi clan foruma i pozdrav svima. Interesuje me da li se neko od ginekologa bavi problemom tiroidne zlezde i trudnoce a pitam vezano za moju rodjaku koja je iz unutrasnjosti, boluje od hiperfunkcije tiroideje i planira trudnocu. Hvala
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm

Post od obgyn »

Ako Vasa rodjaka ima hypertireozu i zeli da iznese trudnocu onda mora da se javi kod ginekologa koji se bavi visoko rizicnih trudnocama. U Beogradu ih je nekoliko a najbolji su dr Zeljko Mikovic na Narodnom frontu, dr Nebojsa Radunovic u Visegradskoj...a osim ovog profila ginekologa mora i endokrinolog da bude ukljucen u tim koji ce ona vidjati tokom trudnoce.
Pozdrav,
ObGyn
Gandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 9:32 am

Post od Gandra »

Hvala najlepse Obgyn, u medjuvremenu su me uputili na dr Vojvodic iz Visegradske koja doduse se bavi lecenjem konzervativnog steriliteta ali poznaje jako dobro tiroidnu zlezdu a kazu mi i da je napisala knjigu vezanu za probleme tiroidne zlezde i trudnoce. U svako slucaju jos jednom hvala.
Odgovori