ginekolog u novom sadu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
ginekolog u novom sadu
U petom sam mesecu trudnoce i nemam bas sjajno iskustvo sa drzavnim ginekolozima pa bih molila da mi neko preporuci dobrog i pouzdanog privatnog ginekologa koji bi nastavio da vodi moju trudnocu
Draga Trkulja,
Imam iskustvo sa dva ginekologa u Novom Sadu. U pitanju su dr.Dragan Lugonjic, ordinacija "Biovita", u Zeleznickoj ulici, koji radi samo u svojoj ordinaciji, jako je ljubazan, ali i malo skuplji; te dr.Dimitrije Segedi, ordinacija "Selecta", pored hotela "Aleksandar", koji radi i u Betaniji, (cini mi se da je on prof.dr.), i koji je malo jeftiniji.
Sa oba lekara imam izuzetno prijatno iskustvo.
Nadam se da sam pomogla!
Imam iskustvo sa dva ginekologa u Novom Sadu. U pitanju su dr.Dragan Lugonjic, ordinacija "Biovita", u Zeleznickoj ulici, koji radi samo u svojoj ordinaciji, jako je ljubazan, ali i malo skuplji; te dr.Dimitrije Segedi, ordinacija "Selecta", pored hotela "Aleksandar", koji radi i u Betaniji, (cini mi se da je on prof.dr.), i koji je malo jeftiniji.

Sa oba lekara imam izuzetno prijatno iskustvo.
Nadam se da sam pomogla!

Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 7:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
meni je vodila trudnoću doktorka Gordana Kozarov ordinacija perinatal. Podatke imaš na www.perinatal.co.yu
Svi meni bliski idu kod nje i svi su zadovoljni. Izuzetno je prijatna, detaljna i stručna. Sve nedoumice i strahove u vezi trudnoće sam rešavala sa njom i mimo pregleda, telefonom ili jednostavno, bez zakazivanja razgovorom u njenoj ordinaciji. To mi je puno značilo jer sam kao i svaka trudnica povremeno znala da "zavrtim film"
Svi meni bliski idu kod nje i svi su zadovoljni. Izuzetno je prijatna, detaljna i stručna. Sve nedoumice i strahove u vezi trudnoće sam rešavala sa njom i mimo pregleda, telefonom ili jednostavno, bez zakazivanja razgovorom u njenoj ordinaciji. To mi je puno značilo jer sam kao i svaka trudnica povremeno znala da "zavrtim film"
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 22, 2005 5:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja imam JAKO negativno iskustvo sa dr. Gordanom Kozarov, i to ne u smislu ophodjenja prema meni, nego u smislu strucnosti, jer na ultrazvuku nije ni u 5.mesecu trudnoce videla nesto sto se inace vidi od 12.nedelje.
Sto se ekspertskog ultrazvuka tice, obavezno uradi pregled kod dr. Aleksandr Novakov, koja je ubedljivo najbolja u toj oblasti u NS-a, a i sire!
Sto se ekspertskog ultrazvuka tice, obavezno uradi pregled kod dr. Aleksandr Novakov, koja je ubedljivo najbolja u toj oblasti u NS-a, a i sire!