Ginekolog u domu zdravlja Banovo brdo
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Ginekolog u domu zdravlja Banovo brdo
Trebalo bi da prebacim karton na ginekologiju na Banovom brdu,zbog selidbe bilo bi mi znacajno blize,ali ne znam ni jednog tamo lekara kod koga bi isla.Molim vas ako neko ima iskustva neka mi kaze,zanima me kakva je tamo atmosvera kakvi su lekari i sestre,kakva je organizacija.
Re: Ginekolog u domu zdravlja Banovo brdo
upravo se i ja prebacujem na banovo brdo, meni su preporucili dr aleksandru kostic rekli su mi da je jako fina i strucna lekarka, da slusa. po mom iskustvu dom zdravlja je dobar, tu vodim dete i svi su fini za sad.
veliki pozdrav
veliki pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 31, 2011 7:38 pm
pozdrav,
nova sam na forumu, ali rado cu posavetovati.
ja idem kod dr aleksandre kostic. ona mi je vodila i trudnocu. prezadovoljna sam, apsolutno joj verujem, vrlo je strucna, pristojna, prijatna, i od svih sam cula samo pohvale. cak je i njena babica najljubaznija od svog medicinskog osoblja koje sam ikada srela.
pre kosticke sam bila kod dr milosa lazica i preporucujem da kod njega ne idete ni slucajno.
nadam se da sam pomogla

nova sam na forumu, ali rado cu posavetovati.
ja idem kod dr aleksandre kostic. ona mi je vodila i trudnocu. prezadovoljna sam, apsolutno joj verujem, vrlo je strucna, pristojna, prijatna, i od svih sam cula samo pohvale. cak je i njena babica najljubaznija od svog medicinskog osoblja koje sam ikada srela.
pre kosticke sam bila kod dr milosa lazica i preporucujem da kod njega ne idete ni slucajno.
nadam se da sam pomogla

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 5:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vesna Jovanovic. Jako fina i ljubazna, posvetice vam se i objasniti sve sto vas interesuje.
Pregledi se zakazuju, eventualno se malo saceka.
Pregledi se zakazuju, eventualno se malo saceka.
Takodje preporuka za Vesnu Ivanovic! Ona mi vodi trudnocu i jako sam zadovoljna. Ljubazna je, odgovara na pitanja, cak je i mom suprugu na ultrazvuku objasnjavala sta je sta na nasoj bebici 

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 5:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ispravka IVANOVIC, sad sam videla da sam pogresno napisala prezime 

Vesna Ivanovic definitivno najbolja ! puna strpljenja!