prije desetak dana poslije tusiranja napipala sam nesto nalik bradavicama u predjelu vaginalnog otvora tj. nalaze se oko njega.
Poslije par dana primjetila sam da ih ima malo vise , molim vas da mi pojasnite tj. pomognete , ako znate o cemu bi moglo da se radi ili ako vam ovo zvuci poznato .
genitalne bradavice ili nesto nalik njima
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
coolio7
- Novi član

- Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 3:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
genitalne bradavice ili nesto nalik njima
Ma interesuje me nesto sa ovog sajta i to je to ...Pitaj odgovoricu svakome...
-
megili
- Stalni član

- Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
- Kontakt:
Meni zvuci skroz poznato! I ja sam napipala nesto slicno ali kod lekara imam zakazano tek 22.jula pa cu morati da cekam do tada da vidim sta je to. Naravno da mi lici na komdilome po onome sto znam o njima, ali bih iskreno volela da je nesto drugo! Samo su mi oni jos nedostajali !!!! Ne znam sta bi drugo moglo da bude???? Ne znam gde da nadjem slike kondiloma pa da uporedim ovo sto sam nasla kod sebe. Nasla sam svasta o njima, ali ne i fotografije. Doduse ja sam nosila ulozak 22dana(toliko sam krvarila) pa kad sam se posle toga obrijala napipala sam te male kvrzice. Prvo sam mislila da je iritacija od uloska pa od brijanja, ali se nisu povukli , jos su tu, tako da sve vise sumnjam na kondilome, ali tek ce lekar moci da mi potvrdi. Do tada cu izludeti jer me uzasno nervira i brine. Doduse, citala sam da oni niti bole niti svrbe, a ovo moje me cini mi se pecka kada diram...mozda i jeste iritacija neka...pojma nemam, moracu da cekam 22.jul 
-
coolio7
- Novi član

megili
Kod mene su se pojavile prvo jedna kvrzica , kao mala bradavicica na jednoj strani , a na drugoj sam napipala dvije , nije mi se pojavljivalo vise njih , ali su ove dvije sada malo vece.
Imeni je ginekolog na odmoru do 21 ,a nisam htjela da idem do muskog ginekologa , jer mi je malo neprijatno ,a ukucaj na google Condylomata accuminata preputii i idi na link koji ti nudi slike i vidjeces kako izgleda mada kad to ukucas pojavice ti se i hrvatski sajt na kojem kada ga otvoris u sredini texta imas kondilom , ali malo iziritirani itd.........
Imeni je ginekolog na odmoru do 21 ,a nisam htjela da idem do muskog ginekologa , jer mi je malo neprijatno ,a ukucaj na google Condylomata accuminata preputii i idi na link koji ti nudi slike i vidjeces kako izgleda mada kad to ukucas pojavice ti se i hrvatski sajt na kojem kada ga otvoris u sredini texta imas kondilom , ali malo iziritirani itd.........
-
coolio7
- Novi član

ODGOVOR ZA MEGILI
evo ti link da vidis kako to izgleda :
http://depts.washington.edu/nnptc/onlin ... yloma.html
http://depts.washington.edu/nnptc/onlin ... yloma.html
-
megili
- Stalni član

- Kontakt:
-
megili
- Stalni član

- Kontakt:
evo mene ponovo. Dugo me nije bilo !!! To sto sam napipala u julu mesecu je jos uvek tu !!!!!!!!!!!! Naravno da sam isla kod ginekologa, dva puta, uradila sam briseve i papa test i sve je to super, ali su te nazovomo ih "bubuljicicama" i dalje tu ! Kao za inat, kada sam otisla prvi put na pregled tog jutra pri tusiranju bile su tu, ali kada sam legla na ginekolosku stolicu, doktorka kaze da ona niti vidi niti napipava ista!!! Tako ja ispadoh luda!!! Drugi put je kao nesto primetila, ali mi je rekla da to nije nista, mozda kao iritacija od brijanja!!! Dobro, nisam se brijala mesec dana i nije nestalo !!! Ima ih par komada istih, na istom mestu vec 3 meseca, ne menjaju oblik ni velicinu ni broj ! Tu su gde jesu, samo se nekada povuku pa skoro da ih nema, a nekada su isturenije. Doktorka kaze da to ne mogu biti kondilomi jer se oni ne povlace i ne pojavljuju tako tek sami od sebe ! Kod mene bukvalno u toku dana se smanje i uvecaju po par puta, pa su nekada par dana intezivniji a nekada po par dana kao da ih nema... I meni sad uopste nije jasno sta bi to moglo da bude !!!
-
megili
- Stalni član

- Kontakt:
evo mene ponovo. Dugo me nije bilo !!! To sto sam napipala u julu mesecu je jos uvek tu !!!!!!!!!!!! Naravno da sam isla kod ginekologa, dva puta, uradila sam briseve i papa test i sve je to super, ali su te nazovomo ih "bubuljicicama" i dalje tu ! Kao za inat, kada sam otisla prvi put na pregled tog jutra pri tusiranju bile su tu, ali kada sam legla na ginekolosku stolicu, doktorka kaze da ona niti vidi niti napipava ista!!! Tako ja ispadoh luda!!! Drugi put je kao nesto primetila, ali mi je rekla da to nije nista, mozda kao iritacija od brijanja!!! Dobro, nisam se brijala mesec dana i nije nestalo !!! Ima ih par komada istih, na istom mestu vec 3 meseca, ne menjaju oblik ni velicinu ni broj ! Tu su gde jesu, samo se nekada povuku pa skoro da ih nema, a nekada su isturenije. Doktorka kaze da to ne mogu biti kondilomi jer se oni ne povlace i ne pojavljuju tako tek sami od sebe ! Kod mene bukvalno u toku dana se smanje i uvecaju po par puta, pa su nekada par dana intezivniji a nekada po par dana kao da ih nema... I meni sad uopste nije jasno sta bi to moglo da bude !!!