gde uraditi histeroskopiju privatno, dobro a povoljno?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mswiftm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 02, 2013 12:06 am

gde uraditi histeroskopiju privatno, dobro a povoljno?

Post od mswiftm »

pre 3god, jedna neuspela trudnoća, kažu srce stalo bebi, neki virus protrčao kroz organizam...i od tada ništa. rešili suprug i ja prošle godine da idemo na ispitivanja, jer je prošlo već dve godine od tog događaja i ništa se ne dešava, njemu je 37 a meni 33 sada. dok je on sve analize uspeo da uradi za 3 meseca, ja sam samo histeroskopiju čekala 7 meseci, a od februara čekam da uradim histeroskopiju jer su mi otkrili mogućnost pregrade. na vma sam radila hsg i tada mi je dr rekao da su nam svi rezultati super, ali nije super što nema bebe. pošto ja imam karton u višegradskoj, nikako da uradim histeroskopiju koju mi je dr odatle preporučila, u martu im nije radio aparat, u aprilu slobodan termin meni 2 dana pred ciklus i tada ne može, u maju me prime i odmah otpuste jer opet aparat ne radi, stradao optički kabal....i još nije stigao nov, svaki poziv oni kažu kasniji datum....meni suprug putuje na duže za 6 meseci, pa bi da sve sredim i odradim dok je on tu, i zato me interesuje da li znate gde može povoljnije da se privatno odradi histeroskopija
mswiftm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 02, 2013 12:06 am

Re: gde uraditi histeroskopiju privatno, dobro a povoljno?

Post od mswiftm »

ništa ne piše da radite histeroskopiju.
Odgovori