Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Radila sam ovaj mesec IUI, ali sam upravo saznala da mi je beta<1. Znaci, opet nista!!!
Hocu da pitam Dr da izbacimo Klomifen a ubacimo Menopur, Puregon ili Gonal F. Ako pristane, injekcije ce mi trebati vec za neki dan, a pojma nemam gde ih u Beogradu mogu naci i posto su.
Ako neko zna, neka mi odgovori pleeeease! Puno bi mi znacilo.
Hvala unapred!
Znam da nije zahvalno pominjati druge forume, ali mislim da ovde mogu posto se radi o sterilitetu i lekovima.
Probaj na :
"roditelju"
"Serbian Caffeu"
"kolevci"
Tamo ima mnogo zena koje idu na VTO, sigurno znaju.
Srecno
Pozdrav, evo mogu da ti ponudim 7 menopura koja su mi ostala posle uspesnog ICSI-a koji sam radila u oktobru u BGD-u. Ja sam iz Nisa, postupak sam radila na klinici Ivanovic, dr je prvo mislila da ce mi trebati 25 menopura ali kako sam dobro odregovala na terapiju potrosila sam samo 18 u celom postupku. Cena je 1.743,oo din i imam racune iz apoteke. Inace na sajtu kolevka imam pod ovin nickom otvorene topike kako je tekao ceo proces. Nije reklama vec da mozes procitati ako te nesto vise zanima oko celog postupka. Sve najbolje
Rsrce, evo tek danas sam uspela da ponovo sednem za comp i videla tvoju poruku.
Hvala ti puno za ponudu, ali vec sam nasla gde ima da se kupi. Mada, po svemu sudeci, izgleda da mi te injekcije nece trebati bas toliko brzo kako sam ja mislila. Dr hoce da uradi jos neke analize pre nego sto krenemo dalje bilo sta da pokusavamo.
Inace, u ovih par godina koliko se vucem po lekarima bila sam sad skoro i kod Ivanovica, i mogu ti reci da su na mene ostavili SUPER utisak.Divni su!
Bas mi je drago da ti je ICSI uspeo. Zelim ti sve najbolje!
Hvala jos jednom za injekcije i za adresu Kolevke (pogledala sam - ima mnogo zanimljivih i korisnih stvari).
Draga Ana,
Pre svega ti zelim da ovoga puta uspe, i da konacno drzis bebu u narucju, to naravno zelim i sebi posto sam u istom problemu.
Stediril D, Suprefakt, Menopur i Gonal F mozes naci u apoteci `IGOR` u Resavskoj ulici ( preko puta crkve Svetog Marka ). Ja sam u Jevremovoj, u kojoj si ti ?