frka- trudna ili ne?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
frka- trudna ili ne?
popila pakovanje logesta, preskočila po jednu tabletu u trećoj i drugoj nedelji, sve vreme nezaštićeni odnosi pa i nakon ispijene table...
još uvek nema menstruacije.
kada mogu da uradim test iz krvi, nakon koliko dana od rizičnog odnosa je test pouzdan?
koji je odnos zapravo kritičan? onaj za vreme pilule ili nakon prestanka sa pilulom!?
jer, ne bih pila novu tablu ukoliko sam trudna. kažu nema posledica na plod, ali kad sam već zaboravna...
da ne pravim dalja čuda...
jooooj
još uvek nema menstruacije.
kada mogu da uradim test iz krvi, nakon koliko dana od rizičnog odnosa je test pouzdan?
koji je odnos zapravo kritičan? onaj za vreme pilule ili nakon prestanka sa pilulom!?
jer, ne bih pila novu tablu ukoliko sam trudna. kažu nema posledica na plod, ali kad sam već zaboravna...
da ne pravim dalja čuda...
jooooj
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
imala odnose za vreme logesta, i dva dana nakon ispijene table...
danas je peti dan od kako sam prestala da pijem logest a treći od poslednjeg odnosa za koji su mi rekli da je jedini rizičan u ovoj priči...
inače, tada sam imala zaštitu koja me je izneverila..
mada sam logest i pila radi lica a ne radi zaštite od trudnoće...
danas je peti dan od kako sam prestala da pijem logest a treći od poslednjeg odnosa za koji su mi rekli da je jedini rizičan u ovoj priči...
inače, tada sam imala zaštitu koja me je izneverila..
mada sam logest i pila radi lica a ne radi zaštite od trudnoće...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ljudi BABYRAPID je nepouzdan,negde sam vec napisala da sam u 6 nedelji trudnoce radila i da je pokazao negativno,a znam jos neke slucajeve.Sobzirom da se uvozi a kod nas prepakiva jer kod nas ne postoji proizvodjac.Tako da prodje kroz mnogo ruku dok ne stigne do nas pa se verovatno vecina osteti,a da ne pricam kako pakovanja ne zasticena stoje napolju u kesama.HCG je najpouzdaniji.Pozdrav 

pa... dešava se kašnjenje, test u laboratoriji je jedino rešenje...andjeo2 napisao:INACE IMAM REDOVAN CIKLUS 28-30. TREBALA SAM DOBITI MENSTRUACIJU 26.09. MEDJUTIM KASNI VEC 5-TI DAN. ODNOSI SU NEZASTICENI ALI NIJE SVRSIO U MENE. BOJIM SE DA NIJE U PITANJU TRUDNOCA...MOLIM VAS ODGOVORITE..
i meni kasni ali bila sm na piluli pa...
javi kako je prošlo...
ne brini pre vremena, stres odlaže menstruaciju ponekad...
i, kako su i drugi forumaši rekli najsigurniji je test iz krvi.
ako nije ejakulirao u tebi...
ne bi trebalo da brineš ali proveri
ja još uvek nisam dobila...
nemam pojma, danas je osmi dan od tog ,,problematičnog" odnosa, a za baby rapid čujem dosta priča o greškama, tako da se bezveze nerviram i čekam da prođe deset dana pa da uradim test iz krvi...
e sad, ja sam bila na piluli pa možda od nje izostaje menstr.
još mi je bilo prvo pakovanje i dva puta sam zaboravila, i...
lakše mi kad napišem iako znam da niko od vas ne može da kaže ni nisi ni jesi
nemam pojma, danas je osmi dan od tog ,,problematičnog" odnosa, a za baby rapid čujem dosta priča o greškama, tako da se bezveze nerviram i čekam da prođe deset dana pa da uradim test iz krvi...
e sad, ja sam bila na piluli pa možda od nje izostaje menstr.
još mi je bilo prvo pakovanje i dva puta sam zaboravila, i...
lakše mi kad napišem iako znam da niko od vas ne može da kaže ni nisi ni jesi

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 21, 2005 6:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
pa znam, samo čekam da bude deseti dan od odnosa...
nemam pojma, maločas sam dobila mejbi bejbi aparat na pokolon, i pokazuje paprat, dakle plodni dani, dakle nema trudnoće-
onda se raspitam o mejbi bejbi mikroskopu baš na ovom forumu i čujem da ima dosta žalbi na njega čak više mnooogo više nego hvale...
čekam petak, i krvna analiza i to je to
nemam pojma, maločas sam dobila mejbi bejbi aparat na pokolon, i pokazuje paprat, dakle plodni dani, dakle nema trudnoće-
onda se raspitam o mejbi bejbi mikroskopu baš na ovom forumu i čujem da ima dosta žalbi na njega čak više mnooogo više nego hvale...
čekam petak, i krvna analiza i to je to
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm