eserihija u vaginalnom sekretu, za dr

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
bmbm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 09, 2006 9:55 pm

eserihija u vaginalnom sekretu, za dr

Post od bmbm »

Zanima me da li pri lecenju eserihije u vaginalnom sekretu, pored antibiotske terapije prema antibiogramu, ima smisla koristiti brusnicu, cajeve itd. ili svi ti preparati pomazu samo kod urinarne infekcije.

Hvala
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Ako su vam pronasli eserihiju u vaginalnom brisu,onda je vrlo cesto rec o kontaminaciji tj nije infekcija.Ako je je rec o cervikalnom brisu,onda po antibiogramu.Za ovo ostalo,nisam sigurna puno tecnosti,cajevi i sl su svakako korisni inace,pa i u ovim situacijama...
kacica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 08, 2007 4:54 pm

Post od kacica »

Slažem se sa danninom,i meni je davan u par navrata,u svakom slučaju ne može da skodi
Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm

Post od Merylin »

Da,pomocice ti i cajevi.I ja je imam na istom mestu na kojem je imas ti i koristila sam cajeve.Za sada nisam izlecena.Ti?Kakva su tvoja iskustva?Posavetuj me.Koje lekove koristis?
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am

Post od zabrinuta75 »

Do pre dve nedelje sam imala E-coli i u vaginalnom i u cervikalnom brisu. Primila sam 8 injekcija Gentamicina, stavljala Polygynex vaginalete, pila brusnicu Twinlub-ovu u kapsulama, ispirala se naizmenicno zalfijom i Tantum rosom uz pomoc irigatora. Izgubila se u roku od 15 dana.
Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm

Post od Merylin »

Zabrinuta,moj problem je u tome sto se ona meni vrati.Koliko dugo je vec nemas?Savetujem ti da ne prestajes sa brusnicom.PS.Injekcije nisam primala.Trebala bih ovih dana na kontrolu pa cu videti sa svojim ginekologom.
Odgovori