Ešerihija koli

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Mondi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 05, 2007 11:14 am

Ešerihija koli

Post od Mondi »

prvo da vas sve pozdravim, nova sam na forumu :D
U sekretu mi je pronađeno MALO ešerihije koli, pa mi je doktorica prepisala samo vaginalete NEO- PENOTRAN. Ne pijem nikakav antibiotik. Da li neko može da mi kaže kako je rešio ovaj problem, i da li ešerihija u sekretu može da se izleči ovim vaginaletama. Imam 27 godina, i skoro sam imala missed ab. u 10-toj nedelji trudnoće.
Hvala unapred :P
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Ako ste radili vaginalni bris onda ne treba da se leci Eserihija,posto ne znaci uvek da je infekcija,ali ako je u cervikalnom brisu,onda se leci ISKLJUCIVO po antibiogramu,koji se dobija uz rezultat.Sad je pitanje,sta je kod vas,ako je iz cervikalnog onda vam te vaginalete nece mnogo pomoci.Sto se tice trudnoce,to bolje da odgovori neko strucan
POZDRAV
brainbug
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 16, 2007 5:38 pm

Post od brainbug »

meni je eserihija izlovana i u vaginalnom i u cervikalnom brisu..a za terpiju sam imala samo 2 kutije ciprocinala...koje nisu pomogle...

shta da radim?
Odgovori