escherichia coli

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
danka77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 25, 2009 9:36 pm

escherichia coli

Post od danka77 »

ne vidim da bilo ko priča o bakteriji ešerihija koli?
interesuje me da li neko ima neki dobar lek jer i posle terapije koju mi je prepisao lekar(cefaleksin vaginelete) i dosta čajeva ona je i dalje tu!
ne znam da li sam u pravoj sobi ali ako nisam uputite gde treba.nova sam na forumu. :)
DUC@man
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 3:04 pm

odgovor

Post od DUC@man »

ja imam tu bakteriju vec 15 godina sve sam probala i cajeve i tablete i ono sto kazu babske price i nista.Samo mi je pomogla voda iz ODMENJA ali ne ona koja se prodaje vec sa samog izvora.Samo se ona pije i nesme nista drugo meni je za 20 dana sa 10000000 skinula na 10000 onda sam mirna 5 ili 6 meseci ponekad i vise i ponovo se pojavi.Izvor se nalazi izmedju USCA i KRALJEVA 5 km od glavnog puta a sada sam cula za neki sirup iz slovenije trazim ko zna naziv.Ako saznas neki lek pisi meni su bubrezi stradali vec sam 3 imala napade kazu da je zbog ESERIHIJE.
danka77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 25, 2009 9:36 pm

Post od danka77 »

eto vidiš!! a ja sam popila ne znam ni koliko čaja od zobi i belog luka i grickala brusnicu i plus terapija i evo opet.imam jedino sreće što nemam bolove ni ja ni suprug.
meni su je našli vaginalnim putem tako da ne znam koliko je ima,piše samo da je izolovana i sad ću ponovo kod doktora da kaže ponovo šta bi a probaću i sa to vodom.
ne znam koliko si upućena ali da li mogu da zatrudnim dok je ona tu?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Hvala Dea :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Nema na cemu. Mucila sam se dosta sa ovom bakterijom. Sumnjam cak i da je neposredno uticala da dobijem Morbus Krona. Zato i znam da je ovde o njoj dosta pisano....
Odgovori