enterokoka
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 28, 2007 2:21 pm
enterokoka
Molim vas za pomoc. U cervikalnom brisu mi je pronadjena enterokoka i kao terapiju sam dobila antibiotske vaginalete. Moj partner bi takodje trebalo da se prekontrolise. Da li je dovoljno da da mokracu na analizu ili je potrebno i da uradi bris uretre? Koliko je bolno vadjenje brisa?
- zabrinuta75
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am
Obzirom da bijemo istu bitku (pogledaj temu "Otarasiti se bakterija iz cervikalnog brisa. Kako?"), mislim da mogu da iznesem svoje laicko misljenje.
Suprug bi trebao da uradi i bris uretre i spermokulturu (ukoliko imate odnose bez zastite - bez kondoma).
Ne znam koliko ih boli uzimanje brisa iz uretre, ali, koliko cujem, nije ni malo prijatno (moj suprug je sve te briseve radio na Institutu za mikrobiologiju, u Beogradu, Dr Subotica 1; rade od 8-12h svakog radnog dana; nema zakazivanja; cena brisa 300 dinara).
Pozdrav i SRECNO !!!
Suprug bi trebao da uradi i bris uretre i spermokulturu (ukoliko imate odnose bez zastite - bez kondoma).
Ne znam koliko ih boli uzimanje brisa iz uretre, ali, koliko cujem, nije ni malo prijatno (moj suprug je sve te briseve radio na Institutu za mikrobiologiju, u Beogradu, Dr Subotica 1; rade od 8-12h svakog radnog dana; nema zakazivanja; cena brisa 300 dinara).
Pozdrav i SRECNO !!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 28, 2007 2:21 pm