endometrioza

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
wert
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 26, 2007 5:50 pm

endometrioza

Post od wert »

Cao!Mogu li da te pitam kolika je cista i koliko imas godina?Posto i ja idem u ponedjeljak,receno je laparaskopski,a ako ne bude islo onda prava op. :cry:
dzeni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 06, 2006 5:46 pm

Post od dzeni »

IMAM 35 GODINA CISTA 50*75 mm,a u koju bolnicu ides?
wert
Stalni član
Stalni  član

endometrioza

Post od wert »

Izvinjavam se sto pisem ovako nejasno,ali sam stvarno u soku kad sam saznala da imam cokoladnu cistu,prosto hocu da eksplodiram.Uradila sam sve nalaze za laparoskopiju,u ponedjeljak je zakazan termin,ali evo sta sad mene brine.
Zadnja menstruacija mi je bila 11januara,ciklus pada na 28 dan,a termin za op zakazan 5 februara.Inace otisla sam u privatnu ordinaciju i uradila ginekoloske nalaze 22 januara,doktorica me je uputila u bolnicu,gdje mi je doktor rekao da cu imati termin,samo da izvadim sve potrebne nalaze z aoperaciju,kad sam donijela nalaze zakazao mi je termin ali me nije pitao za ciklus.Sta da radim? :(
dzeni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 06, 2006 5:46 pm

Post od dzeni »

Ako ti je ciklus tako redovan onda bi sledeci bio 7.februara,tako da mislim da to nece biti problem ,bitno je samo da na taj dan ne budes u ciklusu.A koliko znam za laparaskopiju 1-2 dana i ides kuci.Znam za zene koje su se operisale npr. u ponedeljak a u utorak bi dobile ciklus i to nije bio problem.Ipak ja sam laik pa bi trebala da pitas doktora

Pozdrav i srecno :)
wert
Stalni član
Stalni  član

endometrioza

Post od wert »

Hvala!Svakako cu ja to reci doktoru u ponedjeljak,Sretno i tebi! :wink:
Odgovori