Jajnici su mi mikrocistič.Tri meseca sam pila cikloproginovu, ovaj mesec ne, 25. 09. ni je 30 . dan ciklusa.Suprug i ja davali smo rezulatate on spermokulturu:
Kulturom sperme zasejane podloge ostale su sterilne.
Volumen>4 cm3 Izgled beličast Br.sperme u ccm3 250 000 000
Pokretnih 70%. slabo pok. 20%, i nepokretnih 10%
Linveoranzacija(ako sam dobro pročitala) je potpuna nakon 30 min termostatiroze.
Kod mene nije nađena Chlamidua, mycoplasma hominis, ureaplasma urealytica.
Prolaktin: 19.4 (1,2-19,5 postmen 1,5-18,5)
Ovog meseca išla sam na ultrazvuč folikulometriju, ustanovljeno da ovog meseca nije bila ovulacija.
Hoćemo bebu, šta bi dalje trebali da radimo.
Hvala
T i B
Hoćemo bebu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ukoliko spontano ne zatrudnjujete, bar 6 meseci do godinu dana,osim pretraga, koje ste ucinili, treba uraditi proveru prohodnosti jajovoda i izgled matericne supljine ( najbolje laparoskopija sa histeroskopijom), pa nakon uzimanja hormona iz krvi ( gonadotrpnih i ovarijalnih), odluciti se za vrstu stimulacije ovulacije. Prim. Dr Lj.Presetnik
Dobicete bebu
Najbolje za dobijanje bebe vam je skupiti brdo para naci krstenog doktora (ne neko izvikano ime jer oni su prezauzeti da bi se posvetili pacijentu) i reci mu da hocete bebu, a dalje je stvar na njemu , jer ako budete radili nalaze i preglede na svoju ruku to vam je gubljenje vremena i novca, a za dobijanje bebe zbilja treba brdo para verujte mi na rec. Doktor koji se bavi sterilitetom vec zna koji nalazi kojim redom i u koje vreme.
SRETNO.
SRETNO.
-
- Saradnik
-
- Saradnik