Hoćemo bebu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Tiba
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Sep 02, 2004 11:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Hoćemo bebu

Post od Tiba »

Jajnici su mi mikrocistič.Tri meseca sam pila cikloproginovu, ovaj mesec ne, 25. 09. ni je 30 . dan ciklusa.Suprug i ja davali smo rezulatate on spermokulturu:
Kulturom sperme zasejane podloge ostale su sterilne.
Volumen>4 cm3 Izgled beličast Br.sperme u ccm3 250 000 000
Pokretnih 70%. slabo pok. 20%, i nepokretnih 10%
Linveoranzacija(ako sam dobro pročitala) je potpuna nakon 30 min termostatiroze.
Kod mene nije nađena Chlamidua, mycoplasma hominis, ureaplasma urealytica.
Prolaktin: 19.4 (1,2-19,5 postmen 1,5-18,5)
Ovog meseca išla sam na ultrazvuč folikulometriju, ustanovljeno da ovog meseca nije bila ovulacija.
Hoćemo bebu, šta bi dalje trebali da radimo.
Hvala
T i B
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am

Post od dr Presetnik »

Ukoliko spontano ne zatrudnjujete, bar 6 meseci do godinu dana,osim pretraga, koje ste ucinili, treba uraditi proveru prohodnosti jajovoda i izgled matericne supljine ( najbolje laparoskopija sa histeroskopijom), pa nakon uzimanja hormona iz krvi ( gonadotrpnih i ovarijalnih), odluciti se za vrstu stimulacije ovulacije. Prim. Dr Lj.Presetnik
ljilja22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 11:45 am

Dobicete bebu

Post od ljilja22 »

Najbolje za dobijanje bebe vam je skupiti brdo para naci krstenog doktora (ne neko izvikano ime jer oni su prezauzeti da bi se posvetili pacijentu) i reci mu da hocete bebu, a dalje je stvar na njemu , jer ako budete radili nalaze i preglede na svoju ruku to vam je gubljenje vremena i novca, a za dobijanje bebe zbilja treba brdo para verujte mi na rec. Doktor koji se bavi sterilitetom vec zna koji nalazi kojim redom i u koje vreme.
SRETNO.
dr Presetnik
Saradnik

Post od dr Presetnik »

Odgovor sam vec dala. Prim. Dr lj.Presetnik
daniela78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 13, 2004 10:44 pm

Post od daniela78 »

Nazovite ovaj broj i zena imenom Sladana ce vam pomooci , ako se nejavi odmah pokusavajte i reci te joj da hocete dete
+38765546xxx
+38755394xxx
+38765523xxx
dr Presetnik
Saradnik

Post od dr Presetnik »

Nadam se da Sladjane i slicne njima ne mogu da nastete zdravlju. Prim. Dr Lj.Presetnik
Odgovori