Postovana Obgyn, i drugi ....
trudicu se da budem kratka jer znam koliko ste zauzeti. Imam 28 god. Nijedan pobacaj, nijedno dete. Vaginalni sekret mi je oduvek bio III grupa. Papa uvek u redu. Lecila sam hlamidiju i posle 3 terapije na PCR testu sam bila negativna.(oktobar 2005)
Doktorka mi je otkrila u cervikalnom brisu mali broj E.coli (vaginalni i papa opet u redu). Rekla mi je da mogu da pijem terapiju (panklav,ciprocinal + vaginalete po receptu koje se prave u apoteci).
Moje pitanje glasi: Moze li da se e.coli (iz cervikalnog) izleci samo pijenjem caja? Meni se od tih lekova spava, a i volela bih da pokusam prirodnijim putem da se izlecim.
Da li neko ima iskustva sa cajevima SOLUBITRAT i zamenom njegovom:UROBITRAT? Solubitrata nema u nasim apotekama.
ps: Izvinite obgyn, sto sam vam poslala pp a da nisam predhodno procitala post koji se odnosi na iste.
ecoli-za Obgyn
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne mogu da Vam odgovorim na pitanje o efikasnosti tih preparata, ali bih da sam Vas ginekolog poslala Vaseg partnera da uradi spermokulturu, da ako ima i on E.coli na dolazi do reinfekcije kada je jednom izlijecite. I uzimanje antibiotika za E.coli se daje strogo prema antibiogramu.
Srecno
Srecno
Pozdrav,
ObGyn
ObGyn