duze krvarenje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
duze krvarenje
molila biha za savjet. Vec 15 dana imam obimno krvarenje, grudi su mi blago natecene i imam blage bolove u predjelu donjeg dijela stomaka. Obicno mi menzis traje 3-4 dana i veoma sam zabrinuta. Mozete li mi nesto blize reci o ovom problemu dok ne odem kod ljekara jer sam veoma zabrinuta.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ako Vam krvarenje obilno traje duze nego inace, trebalo bi da se javite lekaru, verovatno ce vas primiti kao hitan slucaj (ako obilno krvarite), uzroci mogu biti razni, s obzirom da ne znamo ni koliko godina imate ni da li ste ranije imali nekih problema, tesko da vam iko moze ista reci do da vas posavetujete da se hitno javite lekaru, jer toliko dugo i kazete obilno krvarenje nije normalno stanje, neki problem i uzrocnik toga posoji. Sve najbolje.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Po godinama mozete mi biti majka, moja majka je starija od vas 4 godine, pa cu vas posavetovati kao sto nju savetujem. Verujem da imate puno raznih obaveza zbog kojih ne stizete lekaru ili jednostavno zapostavljate svoje zdravlje, ali vas podsecam da vam zdravlje treba biti na prvom mestu, kada ste zdravi-sa svime je lakse izboriti se. Moguce je da sada ponovo imate neki hormonski poremecaj, mozda je terapija koju ste ranije uzimali imala dejstvo tada, ali je proslo dosta vtemena pa ce vam verovatno trebati ponovo, mada uzrocnici mogu biti i neke druge vrste, ali to je vec na lekaru da utvrdi. Izvinite sto vam sada ovo pominjem, ali znajuci moju majku i par njenih prijateljica, zene su sklone da zanemare svoje zdravlje, moja majka je posle porodjaja imala mleko 12 godina jos i nije se nakanila ni jednog dana da ode do lekara da vidi u cemu je problem. Njena prijateljica je imala tako dugo i produzeno krvarenje 4 meseca i jedva smo je nagovorili da ode kod lekara, sada se oporavlja od zracenja posle hirurskog odstranjenja karcinoma koji je uzrokovao to krvarenje kod nje...mamina kuma krvari vec 6 mesec i i dalje ne odlazi kod lekara...ne zelim ni da zamislim sta ce biti kada je na kraju puskom oteramo...a da vam ne spominjem da su sve zene iz ove price med.seste koje rade u bolnici ! Njima su, valjda, lekari najdalje
Zelim samo da vam kazem da je vrlo bitno da se sto pre obratite lekaru jer u vasim godinama ralozi za takvo krvarenje ne moraju biti samo hormonalnog porekla. Budite odgovorni prema sebi i svom zdravlju. Sve najbolje vam zelim.